Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακοί Αγώνες - Έσβησε η Ολυμπιακή Φλόγα - Σκυτάλη στο Παρίσι

Ολυμπιακοί Αγώνες – Έσβησε η Ολυμπιακή Φλόγα – Σκυτάλη στο Παρίσι

Σήμερα 8 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020 μετά και το σβήσιμο της Ολυμπιακής Φλόγας

Έπεσε η αυλαία των 32ων Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Με μια όμορφη και λιτή τελετή ολοκληρώθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο 2020 έσβησε και επίσημα η φλόγα που έκαιγε για 17 μέρες.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα μείνουν σίγουρα στους περισσότερους αξέχαστοι, όχι τόσο για το αγωνιστικό μέρος αλλά γιατί εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού μετατέθηκαν, μια χρονιά αργότερα.

Μέχρι και πριν λίγες μέρες την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων κανείς δεν ήταν απόλυτα σίγουρος αν θα ξεκινούσαν και το φετινό καλοκαίρι.

Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων που δεν υπήρχε κόσμος στις εξέδρες των σταδίων, κάτι πολύ πρωτόγνωρο για τους αθλητές και για όλους συμμετείχαν στην διοργάνωση.

Σήμερα λοιπόν 8 Αυγούστου στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων έσβησε και επίσημα η Ολυμπιακή Φλόγα με το Τόκιο να παραδίδει την σκυτάλη πλέον στο Παρίσι, όπου θα πραγματοποιηθούν οι Αγώνες το 2024.

Κατά την διάρκεια της τελετής λήξης ο ουρανός φωτίστηκε από λευκά και χρυσά πυροτεχνήματα, τα οποία εκτοξεύτηκαν πάνω από το άδειο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο.

Σημαιοφόρος της Ελληνικής αποστολής στην τελετή λήξης ήταν ο Γιάννης Φουντούλης, ο οποίος πριν λίγες ώρες πανηγύρισε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του πόλο ανδρών.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024