
Να υιοθετήσει η Βουλή τα παιδιά του εθελοντή πυροσβέστη ζητά η Γεροβασίλη
Να υιοθετήσει η Βουλή τα δύο ανήλικα παιδιά του εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα προτείνει η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα έστειλε η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Όλγα Γεροβασίλη με την οποία ζητά να ληφθεί μέριμνα για υιοθετηθούν από το Κοινοβούλιο τα ανήλικα τέκνα του πεσόντος εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα.
«Σε συνέχεια της απόφασης της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων για την “υιοθεσία” των ανήλικων τέκνων των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος, σας καλούμε όπως με ενέργειές σας “υιοθετηθούν” – τύχουν οικονομικής στήριξης από την Βουλή των Ελλήνων τα ανήλικα τέκνα του πεσόντος στο καθήκον, εθελοντή Πυροσβέστη, Βασίλη Φιλώρα, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα στο πύρινο μέτωπο στην Ιπποκράτειο Πολιτεία την 6η Αυγούστου 2021» αναφέρει η κυρία Γεροβασίλη στην επιστολή της.
- Μαύρος καπνός σκεπάζει τη Μόσχα: Συγκλονιστικές εικόνες μετά τις επιθέσεις της Ουκρανίας στη Ρωσία – 8 νεκροί
- Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση Φρανσίσκο»
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι όταν το ψεύδος αποκαλύπτεται, δεν υπάρχει άλλο καταφύγιο από το θράσος
- «Θέλημα Θεού; Προφητεία;» – Μέσι και Λουίς ντε λα Φουέντε για το viral κλικ με τον Γιαμάλ – «Μοιραία μαζί»
- Macron, Merz Push to Revive Franco-German Defense Ties
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
