
Φωτιά στην Αττική – Κάηκε το καταφύγιο ζώων της Κατρίνας Τσάνταλη
Τα ζωάκια οδηγήθηκαν με ασφάλεια σε άλλο σημείο.
Αποκαρδιωτικές είναι οι εικόνες που άφησε πίσω της η καταστροφική πυρκαγιά στην Αττική. Σπίτια και επιχειρήσεις καμμένα, κόποι μιας ζωής στάχτη και μετά… σιωπή και ένα «γιατί».
Η φωτιά που ξέσπασε στην Αττική κατέστρεψε ολοσχερώς και το καταφύγιο ζώων που είχε δημιουργήσει η Κατρίνα Τσάνταλη. Η γνωστή επιχειρηματίας και συγγραφέας με την έντονη φιλοζωική δράση είχε φτιάξει αυτό τον χώρο φιλοξενίας αδέσποτων στο Πολυδένδρι, μια περιοχή που κάηκε από τη φωτιά.
Τόσο η ίδια όσο και οι φίλοι και συνεργάτες της κινήθηκαν άμεσα και έτσι κατάφεραν να το εκκενώνουν, σώζοντας όλα τα ζωάκια. Σήμερα, σχεδόν ένα 24ωρο μετά την αποκάλυψη πως το καταφύγιο ζώων της κάηκε ολοσχερώς, η Κατρίνα Τσάνταλη βρέθηκε στο σημείο και κατέγραψε πως είναι σήμερα το μέρος που φιλοξενούσε τα ζωάκια της.
Οι εικόνες που δημοσίευσε στα social media συγκλονίζουν.

- Οι αρχές στην Ισπανία διέταξαν την εκκένωση οκτώ δήμων κοντά στο Τολέδο εξαιτίας της πυρκαγιάς
- Επίθεση στο Pride: «Η ελευθερία μας δέχτηκε σήμερα μια φρικτή επίθεση» λέει ο δήμαρχος του Βερολίνου
- Αυτοκίνητο έπεσε στην παρέλαση του Pride του Βερολίνου – Τουλάχιστον ένας νεκρός – Σύλληψη υπόπτου
- Το Ιράν δημοσίευσε τις λίστες των ζημιών που έχει προκαλέσει στον αμερικανικό στρατό στη Μέση Ανατολή
- Συγκλονίζει ο οδηγός μηχανής που καταπλακώθηκε από τη σκαλωσιά στον Πειραιά – «Άρχισα να φωνάζω βοήθεια»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]





