Σίσσυ Χρηστίδου – Σοκάρει το βίντεό της με τους καπνούς από τη φωτιά στην Εύβοια που είναι ορατοί στη Χαλκιδική
Οι εικόνες που δημοσίευσε στα social media είναι ανατριχιαστικές.
Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις δραματικές εξελίξεις από τη φωτιά στην Εύβοια. Οι φλόγες έχουν πλησιάσει επικίνδυνα τα χωριά Μονοκαρυά και Βασιλικά, ενώ απειλείται ο οικισμός Ψαροπούλι. Παράλληλα, δίνεται τιτάνια μάχη, ώστε η αντιπυρική ζώνη που δημιουργείται, να αποτρέψει τη φωτιά από το να φτάσει στην Ιστιαία.
Ιδιαίτερη ευαισθητοποιημένη με το θέμα είναι η Σίσσυ Χρηστίδου και συχνά μέσα από τα social media μοιράζεται την αγωνία της για όλα όσα συμβαίνουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Το απόγευμα του Σαββάτου η παρουσιάστρια του Mega κοινοποίησε ένα σοκαριστικό βίντεο. Η Σίσσυ Χρηστίδου απαθανάτισε την καπνό από την πυρκαγιά που μαίνεται στην Εύβοια και φαίνεται μέχρι την Χαλκιδική, όπου η ίδια βρίσκεται αυτές τις ημέρες.
«Σήμερα, από το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, στη Μύτη στο Ποσείδι, παρακολουθούσαμε τους πυροσωρείτες από τις πυρκαγιές της Εύβοιας.…της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ!!! …της ΕΥΒΟΙΑΣ!!!» έγραψε χαρακτηριστικά.
Επίσης, έκανε repost και κάποια βίντεο από το πύρινο μέτωπο που είναι συγκλονιστικά:
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Η ώρα της στέψης (Ισπανία-Αργεντινή)
- Τα αδέρφια Τέιτ συνελήφθησαν στο Μαϊάμι – Διώξεις στη Μεγάλη Βρετανία για βιασμούς και κακοποίηση [βίντεο]
- Η Ντέλσι Ροντρίγκεζ απαντά στο αν συνεργάστηκε με τις ΗΠΑ για την σύλληψη του Μαδούρο – Ο ρόλος του Ρούμπιο
- Τι κρύβεται πίσω από την πτώση σε χρυσό, Bitcoin και Big Tech
- Ο Ζάκερμπεργκ «κλέβει» στέλεχος της Amazon
- Η Τεχεράνη καταγγέλλει επίθεση σε μονάδα αφαλάτωσης – Άφησε 10.000 Ιρανούς χωρίς νερό



