
Ν. Αναστασιάδης για φωτιές – «Είμαστε και θα παραμείνουμε στο πλευρό της Ελλάδας»
Την απόλυτη στήριξη της Κύπρου στην Ελλάδα, που δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές, επανέλαβε ο Κύπριος Πρόεδρος, προσθέτοντας ότι είναι σε επικοινωνία με την ελληνική κυβέρνηση για οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεται
Συγκλονισμό εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα, επισημαίνοντας ότι είναι σε επικοινωνία με την ελληνική κυβέρνηση για οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεται.
Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στην αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου, στη Δερύνεια, ο κ. Αναστασιάδης, κληθείς να αναφερθεί στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με τις καταστροφικές πυρκαγιές, είπε ότι «με συγκλονισμό παρακολουθούμε τα όσα συμβαίνουν» και προσέθεσε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας για οποιαδήποτε άλλη βοήθεια χρειαστεί.
«Είμαστε και θα παραμείνουμε στο πλευρό της Ελλάδας. Εύχομαι δύναμη, κουράγιο και υπομονή», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.
Να σημειωθεί ότι η Κύπρος ήταν η πρώτη που έστειλε βοήθεια στην Ελλάδα, για την αντιμετώπιση των καταστροφικών πυρκαγιών.
- Τούχελ: «Η Αγγλία έχτισε περισσότερα σε όλο το Μουντιάλ από όσα έχασε σε 30 λεπτά»
- Οι πρώτοι ινφλουένσερ στον κόσμο ήταν Γάλλοι, εμφανίστηκαν μετά την Επανάσταση και «μπέρδεψαν» τις τάξεις
- Μεσσηνία: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για κατ’ εξακολούθηση εμπρησμούς
- Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 66χρονος βίασε τη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμα της
- Μουντιάλ 2026: Όμορφες εικόνες, φίλαθλοι της Αργεντινής και της Ισπανίας τραγουδούν μαζί πριν τον τελικό (vid)
- Βιασμοί, trafficking και πορνογραφία ανηλίκων οι κατηγορίες των «επαγγελματιών» μισογυνισμού Άντριου και Τρίσταν Τέιτ

