
Ο Ολυμπιακός στο πλευρό των πυρόπληκτων στην Εύβοια
Στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα, είναι συγκινητικές οι δράσεις και πρωτοβουλίες που γίνονται από εθελοντικές ομάδες.
Ο Ολυμπιακός, βρίσκεται στο πλευρό των πληγέντων, με βοήθεια που ξεκάνει αυτή την ώρα από το «Γ. Καραϊσκάκης» προς την Εύβοια.
Πούλμαν του Ολυμπιακού, μαζί με την αστυνομία και δύο νταλίκες θα αναχωρήσουν για το Μαντούδι για να παραδώσουν εφόδια.
«Θα πάμε στην πυρόπληκτη περιοχή του Μαντουδίου για να μεταφέρουμε με εντολή του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, δύο νταλίκες με 70 παλέτες νερά, φυσικούς χυμούς και μπισκότα, για να μπορέσουμε να ανυψώσουμε το ηθικό και να είμαστε και εμείς παρόντες, δίπλα στον πόνο τους. Και ό,τι χρειαστούν θα είμαστε στη διάθεσή τους. Η αποστολή είναι 12 άτομα, οι εθελοντές του Ολυμπιακού», είπε στην κάμερα του Mega ο πρόεδρος στου σταδίου Καραϊσκάκη, Βασίλης Βασιλειάδης.
- Κεφαλονιά: Πώς έμαθε η μητέρα της Μυρτούς ότι η κόρη της ήταν νεκρή – Σπαρακτική η περιγραφή της
- Emily in Paris: Απόβαση στην Ελλάδα – Γυρίσματα στις Κυκλάδες, Λάκης Γαβαλάς και το ρίσκο του screen tourism
- Ο Λουί Αλτουσέρ και οι απορίες του υλισμού του αστάθμητου
- Δήμος Φιλιατών: Αίτημα για ειδικό ποσοστό εισαγωγής στις Πανελλαδικές για τους μαθητές της περιοχής
- Τενίστας δέχθηκε ποινή που του κόστισε το ματς και τα… διέλυσε όλα (vid)
- Τσουκαλάς για υποκλοπές: Θεσμική εκτροπή αν επικαλεστεί η κυβέρνηση το άρθρο 144 για να μην συσταθεί εξεταστική

