
ΗΠΑ – Η Pfizer θα απαιτήσει από τους εργαζομένους της να εμβολιαστούν
«Η εταιρεία πήρε αυτήν την πρωτοβουλία ώστε να προστατεύσει την υγεία και την ασφάλεια των συναδέλφων και των κοινοτήτων τις οποίες υπηρετούμε» υποστήριξε η εκπρόσωπός της.
Η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία Pfizer ανακοίνωσε ότι θα απαιτήσει από το προσωπικό και τους εργολάβους της στις ΗΠΑ να εμβολιαστούν ή να εξετάζονται κάθε εβδομάδα για τον κοροναϊό.
Η εκπρόσωπος της Pfizer, Πάμελα Έιζελ, ανέφερε ότι η εταιρεία προχώρησε σε αυτήν την κίνηση προκειμένου να: «προστατεύσει την υγεία και την ασφάλεια των συναδέλφων και των κοινοτήτων τις οποίες υπηρετούμε».
Όσοι εργαζόμενοι είναι αρνητικοί στον εμβολιασμό για θρησκευτικούς ή ιατρικούς λόγους μπορούν να ζητήσουν την εξαίρεσή τους.
Εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, η Pfizer θα προτρέψει τους εργαζομένους της που μπορούν να εμβολιαστούν στις χώρες τους, να το πράξουν πάραυτα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τέλη του 2020 η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία απασχολούσε περίπου 29.400 εργαζόμενους στις ΗΠΑ.
Ελέω της μετάλλαξης Δέλτα και της ραγδαίας αύξηση των κρουσμάτων πολλές εταιρείες όπως οι Alphabet και Walt Disney – εσχάτως και η Pfizer- άρχισαν να απαιτούν τον εμβολιασμό των υπαλλήλων τους.
- Φτώχεια: Σε κίνδυνο 1 στους 5 πολίτες στην Ελλάδα
- Βέλγιο: Το τρένο κινούνταν με 120 χλμ και το σχολικό εκτοξεύτηκε 15 μέτρα – Θρήνος για τους νεκρούς
- Παναθηναϊκός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κώστας Σλούκας
- Σπείρα εξαπατούσε πολίτες μέσω taxisnet – Δεκάδες δράστες λάμβαναν προνοιακά επιδόματα και κρατικές επιδοτήσεις
- Mandalorian: Ο Πέδρο Πασκάλ είναι το πρόσωπο, ο Μπρένταν Γουέιν είναι το σώμα
- Ανδρουλάκης: Μην αυταπατάστε κ. Μητσοτάκη, η δήθεν θεσμικότητα δεν μπορεί να καμουφλάρει τον πολιτικό σας κατήφορο
