Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έξω φρενών ο Λέκκας - Είστε απαράδεκτοι, έχασα 45 λεπτά ερευνητικού χρόνου να ακούω ανοησίες

Έξω φρενών ο Λέκκας – Είστε απαράδεκτοι, έχασα 45 λεπτά ερευνητικού χρόνου να ακούω ανοησίες

«Δεν μας σέβεστε» - Δείτε το βίντεο.

«Άστραψε και βρόντηξε» ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ και καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών Ευθύμιος Λέκκας, από τη Βαρυμπόμπη όπου βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (04/08), προκειμένου να διερευνήσει τις συνθήκες που οδήγησαν στην εξάπλωση της φωτιάς.

Ο καθηγητής δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή του για το γεγονός ότι περίμενε 45 λεπτά για να συνδεθεί στον τηλεοπτικό αέρα του Open, χάνοντας μάλιστα πολύτιμο χρόνο ερευνητικού έργου.

«Πριν μου κάνετε την ερώτηση, θέλω να σας πω ότι είστε απαράδεκτοι γιατί περιμένουμε εδώ και τρία τέταρτα, έχασα τρία τέταρτα ερευνητικού χρόνου στην περιοχή. Και ήμουν υποχρεωμένος να ακούω τις ανοησίες των πολιτικών από το στούντιό σας» είπε ο κ. Λέκκας.

«Ήταν ανοησίες αυτά που άκουγα και με εξόργισαν. Αν η πολιτική νοοτροπία είναι αυτή που άκουσα, πραγματικά, μας αξίζουν αυτά τα χάλια. Δεν πρόκειται ποτέ οι πολιτικοί να αλλάξουν», υπογράμμισε.

«Δεν μας σέβεστε, μαζί με τον ρεπόρτερ, δεν μας σέβεστε, τρία τέταρτα μέσα στον ήλιο και έχετε την άνεση των πολιτικών, να παρουσιάζεται πολιτικούς μισή ώρα και να τους ακούμε μέσα στον ήλιο χάνοντας και ερευνητικό χρόνο, και εγώ και οι συνεργάτες σας εδώ που είναι», είπε με τους παρουσιαστές να του ζητούν συγγνώμη.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024