Μιχάλης Χατζηγιάννης για φωτιές – «Πρώτη φορά, περήφανα άλογα τρέχουν στο δάσος για να σωθούν»
Ο γνωστός καλλιτέχνης αποφάσισε να στείλει το δικό του μήνυμα για τον πύρινο εφιάλτη που έχει τυλίξει τη χώρα
Ένα μήνυμα για τις καταστροφικές πυρκαγιές που σαρώνουν ολόκληρη τη χώρα έγραψε στο Instagram ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, απευθύνοντας ταυτόχρονα έκκληση σε όλους μας για την προστασία των δασών και της πανίδας που κατοικεί σε αυτά.
Συγκεκριμένα, ο γνωστός καλλιτέχνης έγραψε:
«Χιλιάδες στρέμματα δάσους έγιναν και πάλι στάχτη. Πνεύμονες ζωής που περπατήσαμε απολαμβάνοντας την φύση χάθηκαν σε μια στιγμή… Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε ανθρώπινα θύματα που είναι το πιο σημαντικό όταν βλέπουμε την πορεία της φωτιάς να καίει τα πάντα στο πέρασμά της. Οι εικόνες με τα καμένα ζώα του δάσους που εγκλωβίστηκαν από τη φωτιά και δεν κατάφεραν να ξεφύγουν συγκλονίζουν.
»Πρώτη φορά περήφανα άλογα τρέχουν στο δάσος να σωθούν και περισυλλέγονται τη τελευταία στιγμή. Η οικολογική καταστροφή είναι ανυπολόγιστη και η ευθύνη όλων μας είναι να προστατεύουμε συνειδητά τη «Μάνα» γη…», έγραψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.
Δείτε την ανάρτηση:
- Η Βουλή φωταγωγήθηκε για νευροϊνωμάτωση – «Η γνώση είναι δύναμη – Η έρευνα είναι ελπίδα»
- Τις λεπτομέρειες της παραγγελίας των 200 αεροσκαφών εξετάζει η Boeing με το Πεκίνο
- Ολονύχτια ρωσική επίθεση με drones στην Οδησσό – Πολυκατοικίες χτυπήθηκαν από drones
- Τα social media στο εδώλιο: Μαζικές αγωγές στις ΗΠΑ για «εθισμό» των μαθητών
- Αντίστροφη μέτρηση για να κλείσουν τα σχολεία – Πότε τελειώνουν οι εξετάσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια
- Είναι απειλή για το περιβάλλον η εξόρυξη άμμου; Τι απαντά ο ΟΗΕ

