Σύσταση για χρήση μάσκας προκειμένου να προστατευτούμε από τον καπνό σε περίπτωση που χρειαστεί να βγούμε έξω κάνει η ελληνική κυβέρνηση.
Όπως αναφέρει οι μάσκες Ν95, ΚΝ95 και FFP2 είναι οι κατάλληλες γι΄αυτές τις συνθήκες.
«Λόγω της πυρκαγιάς η ατμόσφαιρα σε πολλές περιοχές της Αττικής είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες για να προστατέψετε τον εαυτό σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε όσους έχουν υποκείμενα αναπνευστικά νοσήματα, καρδιοπαθείς, καπνιστές, ηλικιωμένους και παιδιά», αναφέρει σε tweet της ελληνική κυβέρνηση.
Λόγω της πυρκαγιάς η ατμόσφαιρα σε πολλές περιοχές της Αττικής είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες για να προστατέψετε τον εαυτό σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε όσους έχουν υποκείμενα αναπνευστικά νοσήματα, καρδιοπαθείς, καπνιστές, ηλικιωμένους και παιδιά. pic.twitter.com/p8MvD34m9Q
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας