Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ήττα-σοκ για τον ΠΑΟΚ από τη Μποέμιαν (1-2) και τώρα… τρέχει

Ήττα-σοκ για τον ΠΑΟΚ από τη Μποέμιαν (1-2) και τώρα… τρέχει

Κατώτεροι των περιστάσεων και άστοχοι εμφανίστηκαν οι «ασπρόμαυροι» στο Δουβλίνο και αν δεν ήταν ο Ολιβέιρα να μειώσει, η πρόκριση στα Play Off του Conference League θα έμοιαζε με… βουνό. Ο Κόουτ σκόραρε τα δύο γκολ των γηπεδούχων.

Τη ζωή του δυσκόλεψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ηττήθηκε 2-1 από τη Μποέμιαν στο Δουβλίνο, στο πρώτο παιχνίδι της Γ’ προκριματικής φάσης του Conference League. Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε κατώτερο των περιστάσεων και κόντρα σε έναν αντίπαλο που απλώς έκανε τα βασικά, δεν μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα για να καθαρίσει την πρόκριση.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν έπαιξαν καλά, αλλά παρόλα αυτά δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες τις οποίες δεν αξιοποιήσαν. Επίσης, ο Λουτσέσκου μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσει την απόφαση του να εμπιστευτεί τον Πασχαλάκη, αφού ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ φέρει μεγάλη ευθύνη στο 2-0.

Την κατάσταση έσωσε κάπως ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος μείωσε το σκορ στο 77′ και επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να έχει πιο εύκολο έργο στη ρεβάνς της Τούμπας, για να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα. Γιατί με 2-0 και με την εικόνα που είχε ο Δικέφαλος, η ανατροπή θα έμοιαζε με… βουνό.

Το σίγουρο είναι πως η πρόκριση σε μία εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη είναι δύσκολη υπόθεση και ο Λουτσέσκου πρέπει να βρει λύσεις για να βελτιώσει τον ΠΑΟΚ. Η Μποέμιαν δεν είναι πανίσχυρη, το κάθε άλλο, αλλά απέδειξε ότι είναι σκληροτράχηλη και θα έρθει για να διεκδικήσει την υπέρβαση.

O ΠΑΟΚ μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να πιέσει, αλλά η άμυνα του τον πρόδωσε. Οι Βαρέλα και Μιχαηλίδης δεν ενέπνεαν εμπιστοσύνη και ο δεύτερος έχασε τη μπάλα από τον Κέλι στο 21’, με τον επιθετικό της Μποέμιαν να γυρίζει παράλληλα στον Κόουτ και αυτός με προβολή άνοιξε το σκορ.

Η Μποέμιαν άγγιξε το 2-0 λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο Μπάκλεϊ δεν σημάδεψε σωστά από πλεονεκτική θέση. Η Μποέμιαν διπλασίασε τα τέρματα της στο 57’, εκμεταλλευόμενη ακόμα ένα ατομικό λάθος. Ο Κόουτ σούταρε από μακρινή απόσταση, ο Πασχαλάκης έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και διαμορφώθηκε το 2-0.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε να βραχυκυκλώνει, όμως ο Ολιβέιρα τον έβαλε στο κόλπο της πρόκρισης. Στο 77’ ο Μουργκ σέντραρε από δεξιά, ο Πορτογάλος έκανε την κεφαλιά και μείωσε το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα, ο σκόρερ έφυγε από πλάγια θέση και πλάσαρε, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Αντίστοιχα, ο Σβιντέρσκι που πέρασε αλλαγή, άγγιξε την ισοφάριση στο 87’ αλλά ο Τάλμποτ απέκρουσε εντυπωσιακά.

ΜΠΟΕΜΙΑΝ (Κιθ Λονγκ): Τάλμπατ, Λάιονς, Κρόνγουολ (82′ Φίνερτι), Σ. Κέλι, Μπρέσλιν, Κόουτ (88′ Γουίλσον), Ντεβόι (76′ Λέβινγκστον), Μπάκλεϊ, Μπαρτ (88′ Γουόρντ), Τζ. Κέλι, Τίρνι

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Εσίτι (63′ Κούρτιτς), Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς (63′ Μουργκ), Καγκάβα (63′ Μπίσεβαρ), Ελ Καντουρί (63′ Tζόλης), Ολιβέιρα (82′ Σφιντέρσκι)

Δείτε τα γκολ:

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024