Βαρυμπόμπη – Σε ποιες περιοχές υπάρχουν διακοπές ρεύματος – Πότε θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση
Λόγω της πυρκαγιάς στη Βαρυμπόμπη, έχουν αποκοπεί οι κύριες γραμμές μεταφοράς υψηλής αλλά και μέσης τάσης του δικτύου, που ξεκινούν από το Κρυονέρι. Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Βριλήσσια και Κηφισιά, τροφοδοτούνται εναλλακτικά από Παλήνη και Μενίδι. Οι κύριες γραμμές ηλεκτροδότησης θα επανέλθουν αφού ολοκληρωθεί η κατάσβεση της πυρκαγιάς ανακοίνωσε ο ΑΔΜΗΕ
Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσης υπό τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, στο Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Ενέργειας του ΑΔΜΗΕ στο Κρυονέρι.
Οι κύριες γραμμές θα επανέλθουν μόλις σβήσει η φωτιά
Λόγω της πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη στη Βόρεια Αττική, έχουν αποκοπεί οι κύριες γραμμές μεταφοράς υψηλής αλλά και μέσης τάσης του δικτύου, που ξεκινούν από το Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης του ΑΔΜΗΕ στο Κρυονέρι. Οι γραμμές αυτές τροφοδοτούν τις περιοχές Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Βριλήσσια και Κηφισιά, οι οποίες πλέον τροφοδοτούνται από εναλλακτικές διαδρομές από τα Κέντρα Υπερυψηλής Τάσης (ΚΥΤ) Παλλήνης και Αχαρνών. Οι βλάβες αυτές προκαλούν διαταραχές στο δίκτυο μεταφοράς και σύντομες περικοπές ηλεκτροδότησης.
Οι κύριες γραμμές ηλεκτροδότησης θα επανέλθουν αφού ολοκληρωθεί η κατάσβεση της πυρκαγιάς. Σε έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Ενέργειας του ΑΔΜΗΕ υπό τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, αποφασίστηκε η ενεργοποίηση εναλλακτικών σχεδίων προκειμένου να διασφαλιστεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος κατά τη διάρκεια των επόμενων κρίσιμων ωρών. Η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσης και το προσωπικό όλων των αρμόδιων φορέων είναι σε επιφυλακή και δίνει μάχη υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.
- Σπουδαία νίκη για τους Ρόκετς (119-96) – Οι Γουόριορς «καθάρισαν» Κλέι Τόμπσον και Μάβερικς (126-116)
- Από το Λονδίνο μέχρι το Ντουμπάι: Ποιοι ήταν οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στον κόσμο το 2025
- Σάκης Ρουβάς: Ο χορός με την κόρη του Αριάδνη και η απίστευτη ομοιότητα τους
- «Κάνει σκέψεις παραίτησης ο Αλμέιδα από τη Σεβίλλη»
- Σε θέσεις μάχης οι αγρότες: Συσκέψεις στα μπλόκα, αποφάσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο – Αγωνία στο Μαξίμου
- Μήπως ο Τραμπ είναι… ανισόρροπος; – Μια αναδρομή στην ασυνήθιστη συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου το 2025




