
Βαρυμπόμπη – Εκκενώθηκαν οι ιππικοί όμιλοι της περιοχής – Ασφαλή περίπου 300 άλογα
Εκκενώθηκαν προληπτικά οι ιππικοί όμιλοι που βρίσκονται στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς. Μεταφέρθηκαν με ασφάλεια περίπου 300 άλογα. Βίντεο με άλογα στην περιοχή
Εκκενώθηκαν για προληπτικούς λόγους οι ιππικοί όμιλοι που βρίσκονται στη Βαρυμπόμπη, εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται ανεξέλεγκτη στην περιοχή.
Όπως δήλωσε, μιλώντας στο in.gr, ο προπονητής του Ιππικού Ομίλου Ελλάδος, Γιώργος Μεσσάρης, παρότι υπήρξε μία καθυστέρηση, καθώς η αστυνομία δεν επέτρεπε στα φορτηγά, που θα μετέφεραν τα άλογα σε ασφαλές μέρος, να φθάσουν στην περιοχή κοντά στα πύρινα μέτωπα, τελικά έγινε η εκκένωση με επιτυχία.
Περίπου 300 άλογα μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στον ιππικό όμιλο που βρίσκεται κοντά στο Ολυμπιακό Χωριό (Ιππικός Όμιλος Ελλάδας – Mega Spor), ενώ από εκεί τα άλογα μεταφέρονται ήδη στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο στο Μαρκόπουλο.
Ο κ. Μεσσάρης, πάντως, εξέφρασε φόβους ότι κάποιοι ιππικοί όμιλοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης ενδέχεται να μην έχουν εκκενωθεί εξαιτίας της πυρκαγιάς, καθώς έχει πληροφορίες, τις οποίες, όπως είπε, δεν μπορεί να διασταυρώσει, πως υπάρχουν όμιλοι στους οποίους έχει ήδη φθάσει η φωτιά.

- Σοκ στην Αγγλία: Αποβολή της Σαουθάμπτον από τα play-off της Championship λόγω του σκανδάλου «Spygate»
- Καιρός: Σκηνικό φθινοπώρου και ξαφνική νεροποντή στην Αθήνα – Βγήκαν ξανά ομπρέλες και αδιάβροχα
- ΜΙΔΑ: «Μπλόκο» σε επιδόματα και ακίνητα – Τι αλλάζει
- LIVE: Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι
- Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του στην Μάλτα για τα Final Four σε άνδρες και γυναίκες
- Κρήτη: Η δράση της συμμορίας στα Βορίζια – Αθώοι δηλώνουν οι συλληφθέντες



