Θεσσαλονίκη – Πήραν με το αυτοκίνητο 27χρονο που έκανε οτοστόπ και τον λήστεψαν
Ληστεία σε βάρος ενός εικοσιεπτάχρονου που έκανε οτοστόπ, στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου, εξιχνίασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων-Μενεμένης
Ληστεία σε βάρος ενός εικοσιεπτάχρονου που έκανε οτοστόπ, στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου, εξιχνίασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων-Μενεμένης.
Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα εικοσιοκτάχρονος επιβίβασε στο αυτοκίνητό του τον νεαρό άνδρα που έκανε οτοστόπ, στην περιοχή της Μενεμένης και αφού τον οδήγησε στην περιοχή της Χαλκηδόνας, από κοινού με τέσσερις ακόμη συνεργούς του, τον αποβίβασαν από το όχημα και με τη χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και το κινητό του τηλέφωνο.
Σε βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία, ενώ οι συνεργοί του παραμένουν άγνωστοι.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».