
Ληστεία στην Εύβοια – Μαχαίρωσαν τοπικό σύμβουλο μέσα στο σπίτι του και «εξαφανίστηκαν» με το αυτοκίνητό του
Ο τραυματισμένος άνδρας βρίσκεται στο νοσοκομείο Χαλκίδας
Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Εύβοια, με θύμα έναν τοπικό σύμβουλο στην κοινότητα Τριάδα του Δήμου Διρφύων- Μεσσαπίων.
Οι άγνωστοι δράστες τρύπωσαν στην αυλή του σπιτιού του θύματος και προσπάθησαν να το διαρρήξουν, μέχρι που έγιναν αντιληπτοί από τον ένοικο. Ο άνδρας στην προσπάθειά του να τους αποτρέψει αντιστάθηκε κι εκείνοι τον τραυμάτισαν με μαχαίρι, του άρπαξαν τα κλειδιά και διέφυγαν με το αυτοκίνητό του.
Ο τραυματισμένος άνδρας βρίσκεται στο νοσοκομείο Χαλκίδας και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου.
Παράλληλα, εξετάζεται το ενδεχόμενο οι ληστές να είχαν βάλει στο μάτι τον τοπικό σύμβουλο εδώ και καιρό, ίσως επειδή πίστευαν ότι είχε μεγάλο χρηματικό ποσό στο σπίτι του.
- Συλλυπητήρια από Τασούλα για Μάρω Κοντού: Υπηρέτησε την τέχνη με εργατικότητα και ήθος
- ΑS: «Ο Ρούμπιο απάντησε αρνητικά σε πρόταση του Ομπράντοβιτς για τον Παναθηναϊκό»
- Ιράν: Πολλοί νεκροί και τραυματίες από τις πρόσφατες επιθέσεις των ΗΠΑ – Τι λένε αξιωματούχοι της Τεχεράνης
- Αλέξης Γεωργούλης: «Η ερωτική απογοήτευση μου κράτησε τρία χρόνια»
- Μάντζος για 52 χρόνια από το πραξικόπημα στην Κύπρο: Να στηρίξουμε την προσπάθεια για δίκαιη και βιώσιμη λύση
- Ολυμπιακός: «Πέταξε» ξανά για Ολλανδία (pics)


