Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βέλγιο - Χωρίς μάσκες, χωρίς αποστάσεις με «covid safe» δύο φεστιβάλ

Βέλγιο – Χωρίς μάσκες, χωρίς αποστάσεις με «covid safe» δύο φεστιβάλ

«Θετικό» ήταν το πρώτο τεστ για δύο φεστιβάλ στο Βέλγιο, με την εφαρμογή του εισιτηρίου «covid safe», σύμφωνα με τη γαλλόφωνη εφημερίδα «LeSoir».

Το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν τα δύο πρώτα πειραματικά μουσικά φεστιβάλ στο Βέλγιο, το «Esperanza», με 4.000 άτομα, καθώς και το μικρότερης έκτασης «Blue Bird Festival» με 500 άτομα, με την εφαρμογή του ασφαλούς εισιτηρίου «covid safe».

Τα φεστιβάλ πραγματοποιήθηκαν χωρίς κοινωνικές αποστάσεις και χωρίς μάσκες. Κατά την είσοδό τους οι θεατές έπρεπε να παρουσιάσουν μέσω εφαρμογής στο κινητό τους και κωδικό QR, την απόδειξη πλήρους εμβολιασμού, ή πρόσφατο αρνητικό μοριακό ή αντιγονικό τεστ, ή πιστοποιητικό αντισωμάτων.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές του φεστιβάλ «Esperanza», δεν έλειψαν τα τεχνικά προβλήματα με το εισιτήριο «covid safe», τα οποία ωστόσο, επιλύθηκαν στο 95%.

Το «ασφαλές εισιτήριο», ή «covid safe», όπως το ονομάζουν στο Βέλγιο, θα γίνει υποχρεωτικό για την πρόσβαση σε οποιαδήποτε εκδήλωση για περισσότερα από 1.500 άτομα από τις 13 Αυγούστου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024