
Μίλτος Τεντόγλου – Η αγκαλιά στον άτυχο Ετσεβερία
Σε έναν αγώνα που όλα έδειχναν να πηγαίνουν στραβά για τον 23χρονο πρωταθλητή, στο τελευταίο του άλμα έδειξε την κλάση του και με 8,41μ. κέρδισε το χρυσό
Συγκλονιστικός, απίθανος, μοναδικός! Ο Μίλτος Τεντόγλου έφερε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στο μήκος… πετώντας στο τελευταίο άλμα στα 8,41μ.
Σε έναν αγώνα που όλα έδειχναν να πηγαίνουν στραβά για τον 23χρονο πρωταθλητή, στο τελευταίο του άλμα έδειξε την κλάση του και με 8,41μ. κέρδισε το χρυσό εξαιτίας του 8,15μ. που ήταν η δεύτερη καλύτερή του, με τον Κουβανό να έχει 8,09μ. καλύτερη δεύτερη.
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης τόνισε πως έκανε «πέντε άλματα χάλια», μέχρι να έρθει το εξαιρετικό 6ο, που του έδωσε και την πρωτιά, ενώ σημείωσε πως αισθάνεται «κάπως» για το γεγονός ότι νίκησε, αφού «ο Κουβανός ήταν καλύτερος σήμερα».
Σημειώνεται πως ο Ετσεβαρία ήταν τραυματίας και, παρότι δοκίμασε, δεν κατάφερε να κάνει την έκτη και τελευταία προσπάθειά του, με αποτέλεσμα να σπεύδει να τον αγκαλιάσει ο Τεντόγλου, δείχνοντας το ήθος του.
Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες
- Μεγάλη φωτιά στην Πάτρα – Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στο παλιό εργοστάσιο ελαστικών
- Περισσότερα όπλα, λιγότερη υγεία και παιδεία: Η έκρηξη της παγκόσμιας στρατιωτικοποίησης
- Άρσεναλ – Φούλαμ 3-0: Στο +6 οι Λονδρέζοι με ηγέτη τον Γιόκερες
- Συνελήφθη ύποπτος στην Αυστρία για τον εκβιασμό εταιρείας μολύνοντας παιδικές τροφές με δηλητήριο
- LIVE: Οσασούνα – Μπαρτσελόνα
- Modern Whore: Τι συμβαίνει πραγματικά στη ζωή μιας σεξεργάτριας;



