
Ελεύθερος από τους Νετς ο Μάικ Τζέιμς
Οι Μπρούκλιν Νετς αποφάσισαν να μην κρατήσουν τον Μάικ Τζέιμς, αφήνοντάς τον ελεύθερο να αναζητήσει τη νέα του ομάδα.
Η «θητεία» του Μάικ Τζέιμς στους Μπρούκλιν Νετς έλαβε τέλος, καθώς η έτερη ομάδα της Νέας Υόρκης προτίμησε να μην κάνει χρήση της οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του, αφήνοντάς τον ελεύθερο.
Ο ίδιος πλέον έχει δύο επιλογές, είτε να αναζητήσει την τύχη του στην αγορά του NBA, είτε να πάρει ξανά το δρόμο για την Ευρώπη. Σε περίπτωση βέβαια που επιλέξει να κατηφορίσει προς τη γηραιά ήπειρο, δεσμεύεται με συμβόλαιο από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Τη σεζόν που πέρασε o 31χρονος γκαρντ είχε 13 συμμετοχές, με μέσο όρο 7,7 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ σε 17,7 λεπτά κατά μέσο όρο, ενώ αγωνίστηκε και σε 8 παιχνίδια playoffs με 4,1 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε 12,3 λεπτά ανά αγώνα.
- Ολυμπιακός: Με Ντόρσεϊ κόντρα στην Μονακό – Η 12άδα για το Game 2
- Πάργα: Δύο ανήλικοι απείλησαν με σουγιά μαθήτρια μέσα σε σχολικό λεωφορείο- Συνελήφθησαν και οι γονείς τους
- Η Ομάδα Αλήθειας πάει Βρυξέλλες;
- Μαρτίνεθ: «Έμπειρη ομάδα ο Παναθηναϊκός, φτιαγμένος για να κατακτήσει την Euroleague»
- Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους – Στο «κόκκινο» η Αττική
- ΕΚΤ: Η καθησυχαστική Λαγκάρντ και οι φωνές για τις επιπτώσεις του πολέμου στη Μέση Ανατολή



