Δήμοι στην …υπηρεσία των παιδιών
Κάποια πράγματα είναι μονόδρομος. Τα παιδιά το καλοκαίρι πρέπει να παίζουν, να δημιουργούν και να κοινωνικοποιούνται. Και μάλιστα δωρεάν. Προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά "τρέχουν" σε δήμους και έτσι πρέπει να συμβαίνει. Φέτος και λόγω των ειδικών συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού αξίζει μια αναφορά ενδεικτική σε δημοτικές αρχές που εργάστηκαν καλά.


Και στον δήμο Αλίμου όμως ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 30 Ιουλίου 2021 το πρόγραμμα του «Καλοκαίρι στην πόλη 2021» (παιδικό καμπ).
Ήταν ένα από τα πιο απαιτητικά εγχειρήματα που σχεδίασε και υλοποίησε η Δημοτική Αρχή την περίοδο της υγειονομικής κρίσης.
Σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, ο Δήμος Αλίμου κατάφερε να φιλοξενήσει με ασφάλεια και επιμέλεια περισσότερα από 500 παιδιά.
Η καθημερινότητα των παιδιών έπρεπε να ισορροπεί μεταξύ ψυχαγωγίας, παιχνιδιού, εκπαίδευσης και υγειονομικών πρωτοκόλλων, κατάσταση ιδιαίτερα περίπλοκη, με πολλές οργανωτικές ευθύνες.

Καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά, και του χρόνου πιο ελεύθεροι!
- Αταμάν: «Μεγάλη απώλεια ο Σλούκας, είχε πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα – Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες»
- Αλλάζει όψη η οδός Αγίου Δημητρίου στην Αλεξανδρούπολη
- Αισιόδοξα τα νέα για τη 13χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι Γυμνασίου στο Χαϊδάρι
- Ο Τζέιμς Μποντ δεν θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες πριν το 2028
- ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές: Η απόφαση του Αρείου Πάγου για υποκλοπές πλήττει τη Δημοκρατία
- Ο Κόντης ήταν μία μεταφυσική τιμωρία για τον Παναθηναϊκό
- Αγορές: Σε τεντωμένο σχοινί – Το ενεργειακό σοκ δεν έχει φανεί ακόμη
- Μεγάλο πλήγμα στον Παναθηναϊκό: Χάνει όλη τη σειρά με τη Βαλένθια ο Σλούκας!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442