Ακόμη μια φορά ο Αλέξης Κούγιας πήρε θέση για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με μια σκληρή δήλωση, γεμάτη υπονοούμενα

Ο Αλέξης Κούγιας δεν φοβάται να παίρνει θέση στα σοβαρά ζητήματα του ποδοσφαίρου.

Ούτε σε ό,τι έχει να κάνει με δικαστικές αποφάσεις που θεωρεί ότι αποτελούν μαχαιριά στην καρδιά του αθλήματος.

Και αυτό επανέλαβε ακόμη μια φορά.

Στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα μετά την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, Γιάννη Παπαδόπουλο και τους λοιπούς κατηγορούμενους για τις επίσημες καταγγελίες, αναφορικά με όσα έγιναν στο παρασκήνιο των εκλογών των ΕΠΣ.

Ο ιδιοκτήτης της Λάρισας, με μια ιδιαίτερα σκληρή και γεμάτη υπονοούμενα δήλωση και χωρίς να εξηγεί εάν αναφέρεται στην απόφαση της Ε.Δ., κάνει λόγο για ανθρώπους που έπρεπε να έχουν μπει φυλακή, για «παλιάνθρωπους, αρχιλαμόγια και αγράμματους», ενώ προειδοποιεί πως «Θα περάσουμε μία ταλαιπωρία που δεν αξίζει στην ιστορία μας και στην ομάδα μας εξαιτίας όλων των εγκληματιών που συνεργάζονται μαζί τους, αλλά στο τέλος το δίκαιο πάντα κερδίζει».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ

«Ο Θεός βλέπει και τιμωρεί τους αγνώμονες, τους παλιάνθρωπους, τα αρχιλαμόγια και τους αγράμματους που έχουν κάνει χρήματα παραβαίνοντας όλο τον ποινικό κώδικα και που δυστυχώς επίορκοι, αντί να τους έχουν βάλει στην φυλακή και να έχουν απαλλάξει την κοινωνία από την παρουσία τους σε όποια κοινωνική εκδήλωση και αν ασχολούνται, μας έχουν αφήσει έρμαια στις βρωμιές τους.

Εγώ το έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι όποιος με έβλαψε, ενώ εγώ τον ευεργέτησα, είτε με την επιστήμη μου, είτε προσωπικά, εξαφανίσθηκε.

Θα περάσουμε μία ταλαιπωρία που δεν αξίζει στην ιστορία μας και στην ομάδα μας εξαιτίας όλων των εγκληματιών που συνεργάζονται μαζί τους, αλλά στο τέλος το δίκαιο πάντα κερδίζει».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr