Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία για Λούμορ: Λίγο πριν υπογράψει στον Άρη έμαθε πως έχασε το 4 εβδομάδων παιδί του

Τραγωδία για Λούμορ: Λίγο πριν υπογράψει στον Άρη έμαθε πως έχασε το 4 εβδομάδων παιδί του

Ο Λούμορ Αγιεγκμπένι, λίγο πριν υπογράψει στον Άρη έμαθε ότι πέθανε το μόλις 4 εβδομάδων μωρό του και έφυγε εσπευσμένα για την πατρίδα του

Ο Λουμόρ λίγο πριν υπογράψει στον έμαθε το χειρότερο νέο που θα μπορούσε ποτέ να ακούσει άνθρωπος. Δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την σύζυγο του και του ανακοίνωσε πως το μόλις 4 εβδομάδων μωρό τους που βρισκόταν στην θερμοκοιτίδα, λόγω αναπνευστικών προβλημάτων έφυγε από την ζωή.

Ο 25χρονος αριστερός μπακ παρά το σοκ που υπέστη ολοκλήρωσε κανονικά τη διαδικασία της μεταγραφής του στην ομάδα και άπαντες από τον Άρη βρέθηκαν στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή.

Τόσο ο  Θόδωρος Καρυπίδης όσο και ο Αγησίλαος Τουμαζάτος, στάθηκαν δίπλα του προσπαθώντας να του απαλύνουν τον πόνο και του είπαν χαρακτηριστικά πως θα είναι δίπλα του σε ότι χρειαστεί.

Παρά το μεγάλο σοκ που υπέστη ο Λουμόρ σαν σωστός επαγγελματίας  διευθέτησε όλες τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του με την ομάδα και αμέσως μετά αναχώρησε για την πατρίδα του, ώστε να βρεθεί στο πλευρό της γυναικάς και της οικογένειας του σε αυτή την τραγική στιγμή που βιώνουν.

Μάλιστα, λίγο πριν αναχωρήσει για την Γκάνα ο πρόεδρος του Άρη Θόδωρος Καρυπίδης του είπε πως θα είναι δίπλα του σε ότι και αν χρειαστεί και ότι άπαντες στην ομάδα είναι συγκλονισμένοι με τραγικό περιστατικό που του συνέβη.

Sports in

Σόου Ντόντσιτς και Γουεμπανιαμά, «buzzer» Ίρβινγκ και Αντεμπάγιο, ρεκόρ Χάρντεν και Χάουζερ

Χωρίς τον δύο φορές MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο μηριαίο, το Μιλγουόκι νίκησε με 140-129 τους Σανς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024