Ο Λούμορ Αγιεγκμπένι, λίγο πριν υπογράψει στον Άρη έμαθε ότι πέθανε το μόλις 4 εβδομάδων μωρό του και έφυγε εσπευσμένα για την πατρίδα του

Ο Λουμόρ λίγο πριν υπογράψει στον έμαθε το χειρότερο νέο που θα μπορούσε ποτέ να ακούσει άνθρωπος. Δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την σύζυγο του και του ανακοίνωσε πως το μόλις 4 εβδομάδων μωρό τους που βρισκόταν στην θερμοκοιτίδα, λόγω αναπνευστικών προβλημάτων έφυγε από την ζωή.

Ο 25χρονος αριστερός μπακ παρά το σοκ που υπέστη ολοκλήρωσε κανονικά τη διαδικασία της μεταγραφής του στην ομάδα και άπαντες από τον Άρη βρέθηκαν στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή.

Τόσο ο  Θόδωρος Καρυπίδης όσο και ο Αγησίλαος Τουμαζάτος, στάθηκαν δίπλα του προσπαθώντας να του απαλύνουν τον πόνο και του είπαν χαρακτηριστικά πως θα είναι δίπλα του σε ότι χρειαστεί.

Παρά το μεγάλο σοκ που υπέστη ο Λουμόρ σαν σωστός επαγγελματίας  διευθέτησε όλες τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του με την ομάδα και αμέσως μετά αναχώρησε για την πατρίδα του, ώστε να βρεθεί στο πλευρό της γυναικάς και της οικογένειας του σε αυτή την τραγική στιγμή που βιώνουν.

Μάλιστα, λίγο πριν αναχωρήσει για την Γκάνα ο πρόεδρος του Άρη Θόδωρος Καρυπίδης του είπε πως θα είναι δίπλα του σε ότι και αν χρειαστεί και ότι άπαντες στην ομάδα είναι συγκλονισμένοι με τραγικό περιστατικό που του συνέβη.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr