
ΠΑΟΚ: Οι πιθανοί αντίπαλοί του στα playoffs του Europa Conference League
Γνωστοί έγιναν οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στα playoffs του Europa Conference League σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Μποέμιαν
Ο ΠΑΟΚ έμαθε τους πιθανούς αντιπάλους του στα playoffs του Europa Conference League, σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Μποέμιαν στον γ’ προκριματικό γύρο.
Ο Δικέφαλος του βορρά, έχοντας τον 15ο καλύτερο συντελεστή (20.000), τοποθετήθηκε από την UEFA στο pot των ισχυρών του 3ου γκρουπ ενόψει της κλήρωσης της Δευτέρας (02/08, 15:00).
Έτσι, ο αντίπαλος του θα προκύψει από τους νικητές τριών ζευγαριών και της Ουνιόν Βερολίνου, που βρίσκονται στο pot των ανίσχυρων του 3ου γκρουπ.
Μάλιστα, υπάρχουν πιθανότητες οι «ασπρόμαυροι» να κοντραριστούν με τη Βελέζ, που απέκλεισε την ΑΕΚ στον β’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.
Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ:
- Έλφσμποργκ (Σουηδία) – Βέλεζ Μόσταρ (Μαυροβούνιο)
- Ρακόβ (Πολωνία) – Ρούμπιν Καζάν (Ρωσία)
- Χιμπέρνιαν (Σκωτία) – Ριέκα (Κροατία)
- Ουνιόν Βερολίνου (Γερμανία)
- O Μίλτος Τεντόγλου «πέταξε» στα 8.66μ. – Γιατί δεν ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκόρ (vids)
- Βέλγιο: Συνελήφθη ασκούμενη εργαζόμενη στο ΝΑΤΟ – Κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ «ξένης δύναμης»
- Αργυρόπουλος για το χρυσό της Εθνικής: «Ήταν κάτι μαγικό – Ελπίζω το πρώτο από τα… πολλά» (vid)
- Ρωσία: Θεωρεί πρόωρο να σχολιάσει τις πληροφορίες για την παύση των εναέριων επιθέσεων
- Πόσο βοήθησε η πρόσφατη κακοκαιρία στη μείωση της ευφλεκτότητας των δασών
- Ο Νόρις άντεξε κι επέστρεψε στις νίκες στο Grand Prix της Ουγγαρίας (pic)



