Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο Σάμερ Λιγκ με τους Κινγκς ο Άλεξ Αντετοκούνμπο

Στο Σάμερ Λιγκ με τους Κινγκς ο Άλεξ Αντετοκούνμπο

Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο δεν τα παρατά και θα ψάξει να πείσει μια ομάδα του ΝΒΑ μέσω του Σάμερ Λιγκ, όπου θα πάρει μέρος με τους Σακραμέντο Κινγκς

Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο δεν είδε το όνομά του ανάμεσα στους εξήντα του φετινού ντραφτ, αλλά θα συνεχίσει να προσπαθεί για να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να αγωνιστεί στο ΝΒΑ.

Ο μικρότερος εκ των αδελφών Αντετοκούνμπο, έκανε προπονήσεις με τρεις ομάδες της λίγκας πριν το ντραφτ και συγκεκριμένα με τους Ιντιάνα Πέισερς, Χιούστον Ρόκετς και Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο 19χρονος θα λάβει μέρος στο επερχόμενο Σάμερ Λιγκ με τους Σακραμέντο Κινγκς, σε μια τελευταία προσπάθεια για να δείξει πως αξίζει να αποτελεί μέλος μιας ομάδας του ΝΒΑ.

Ο απόλυτος σταρ του πρωταθλήματος και αδελφός του, Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει πει στο παρελθόν ότι: «ο Άλεξ μπορεί να γίνει καλύτερος από εμένα». Ο 19χρονος έπαιξε μπάσκετ αρχικά στο Dominican High School, ενώ το προηγούμενο καλοκαίρι απέρριψε τις προσφορές που είχε από διάφορα πανεπιστήμια, για να ξεκινήσει την επαγγελματική του πορεία στην Ευρώπη, με την φανέλα της ισπανικής Μούρθια.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024