
Παίρνει εξιτήριο ο Φάνης Χριστοδούλου
Η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί αισθητά τις τελευταίες ημέρες και το πρωί του Σαββάτου (31/7) αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο
Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Φάνη Χριστοδούλου.
Ο «μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ στις 12 Ιουλίου είχε χτυπήσει σε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του στην Πάρο και είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στην Αθήνα, για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αφού είχε υποστεί τραύματα σε ώμο, θώρακα και χέρι.
Η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί αισθητά τις τελευταίες ημέρες και το πρωί του Σαββάτου (31/7) αναμένεται να πάρει εξιτήριο.
Ο Φάνης Χριστοδούλου θα επιστρέψει στο σπίτι του στην Πάρο, όπου θα συνεχίσει την αποκατάστασή του. Ο παλαίμαχος άσος θα ακολουθήσει τις οδηγίες που θα του δώσουν οι γιατροί και με φυσιοθεραπεία και κινησιοθεραπεία στο νερό θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα που του προκάλεσε το σοβαρό τροχαίο που είχε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες.
- Κιλμάρ Αμπρέγο Γκαρσία: Τέλος της ποινικής δίωξης εις βάρος του μετανάστη-σύμβολο της πολιτικής μαζικών απελάσεων
- Τραγωδία στην Kίνα: Τέσσερις νεκροί και 90 εγκλωβισμένοι σε ανθρακωρυχείο
- Η δυτική Ευρώπη μπροστά σε ένα –ακόμα- πολύ ζεστό καλοκαίρι – Υψηλές θερμοκρασίες για Μάιο
- Νέα Υόρκη: Τουλάχιστον 16 τραυματίες από πυρκαγιά και έκρηξη σε ναυπηγείο στο Στάτεν Άιλαντ
- Ο Τραμπ συναντήθηκε με κορυφαίους συμβούλους για το Ιράν – Σκέφτεται την επιστροφή στον πόλεμο
- Μαλεντόν: «Είμαστε λαβωμένοι, αλλά όχι νεκροί – Έξτρα κίνητρο οι τραυματισμοί για νίκη στον τελικό»

