Η Μαρίνα Πατούλη βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά της και τον εαυτό της λίγους μήνες μετά τον οδυνηρό χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη.
Μια ιδιαίτερη περίοδο διανύει δίχως αμφιβολία στη ζωή της η Μαρίνα Πατούλη τους τελευταίους μήνες.
Μετά από σχεδόν 35 χρόνια γάμου εκείνη και ο Γιώργος Πατούλης φαίνεται να τραβούν χωριστούς δρόμους.
Πέρα από τον χωρισμό, η φιλόλογος και πρόεδρος Δικτύου SDG 17 ήρθε αντιμέτωπη με τον κοροναϊό και άλλα θέματα υγείας, τα οποία επηρέασαν την ψυχολογία της.
Η ίδια που συχνά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, αυτό το καλοκαίρι χαλαρώνει με την παρέα της και δημοσιεύει φωτογραφίες ανανεωμένη και λαμπερή.
Αυτή τη φορά η Μαρίνα Πατούλη έκανε ηλιοθεραπεία στην πισίνα, επιλέγοντας ένα μπλε μπικίνι με ιδιαίτερο στυλ, το οποίο και ανέδειξε τις αναλογίες της.
Μάλιστα στη λεζάντα έγραψε και μία φράση του Γιάννη Ρίτσου:
«Στην πόλη όπου ζεις θυμήσου να έχεις πάντα, ένα παγκάκι αγαπημένο, ένα παγκάκι με θέα, όπου θα σέρνεις κάθε φορά την ψυχή σου μέχρι εκεί, τις νύχτες τις πιο δύσκολες, τις κρύες νύχτες της ψυχής σου, τις νύχτες της πιο μεγάλης μοναξιάς….».
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Μαρίνα Πατούλη:
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας