Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είναι μία από τις πιο αγαπητές υπάρξεις στο χώρο της showbiz, ενώ τα προηγούμενα χρόνια διατηρούσε μια πιο χυμώδη σιλουέτα.
Φέτος, κατά δήλωση της ιδίας, έχασε αρκετά κιλά αφήνοντας πίσω την πρότερη εικόνα της, όμως παραμένει εξαιρετικά όμορφη (και ακόμα με καμπύλες!).
Οι αναλογίες της αναδεικνύονται τέλεια και το καλοκαίρι της πάει πολύ. Να πούμε ότι και η αλλαγή του ξανθού σε μελαχρινό πέτυχε.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.