Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: «Κλείδωσε» την παρουσία του σε ευρωπαϊκούς ομίλους

Ολυμπιακός: «Κλείδωσε» την παρουσία του σε ευρωπαϊκούς ομίλους

Με την πρόκριση του στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Ολυμπιακός εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους ευρωπαϊκούς ομίλους και για τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2/2 απέναντι στη Νέφτσι, καθώς μετά το 1-0 του Καραϊσκάκη, επικράτησε και πάλι με το ίδιο σκορ στο Μπακού και προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη προκριματική φάση του Champions League.

Μία πρόκριση, με την οποία οι ερυθρόλευκοι «κλείδωσαν» για άλλη μία σεζόν την παρουσία τους στην Ευρώπη, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του έτους! Διότι, ακόμη και εάν αποκλειστεί στην επόμενη φάση, ο Ολυμπιακός θα πάει αργότερα στα playoffs του Europa League.

Ωστόσο, ακόμη και αν οι ερυθρόλευκοι δεν μπορέσουν να μπουν στο Europa, τότε θα μπουν απευθείας στους ομίλους της νέας διοργάνωσης της UEFA, το Conference League και θα δώσουν για ακόμη μία σεζόν το «παρών» στην Ευρώπη.

Βέβαια, στόχος των Πειραιωτών, είναι φυσικά η πρόκριση στους ομίλους του Champions League, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να χρειάζεται τώρα να ξεπεράσει το επόμενο εμπόδιο, το οποίο θα προκύψει από το ζευγάρι Λουντογκόρετς-Μούρα.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024