Βερβεσός: Οίκοι ανοχής και σφαιριστήρια λειτουργούν, ενώ τα δικαστήρια όχι
Για τριτοκοσμική εικόνα στα δικαστήρια της χώρας έκανε λόγο ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός, λέγοντας πως οι δικαστικές αίθουσες θα μείνουν κλειστές λόγω καύσωνα, αφού δεν λειτουργούν τα κλιματιστικά
Κλειστά είναι τα δικαστήρια λόγω καύσωνα, αφού δεν λειτουργούν τα κλιματιστικά στις δικαστικές αίθουσες, γεγονός που έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσό να σημειώνει πως ενώ οι πολίτες και οι δικηγόροι καλούνται να καταβάλουν διάφορα παράβολα για την λειτουργία της Δικαιοσύνης, τα χρήματα αυτά πηγαίνουν αλλού, με αποτέλεσμα την δυσλειτουργία των δικαστηρίων.
Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο OPEN, έκανε λόγο για τριτοκοσμική εικόνα στα δικαστήρια της χώρας. «Το χειμώνα κλείνουν λόγο χιονόπτωσης, μετά λόγω κοροναϊού και μετά λόγω καύσωνα», είπε ο κ. Βερβεσός.
«Ενώ τα ποινικά δικαστήρια δεν λειτουργούν λόγω κοροναϊού, τα σφαιριστήρια και οι οίκοι ανοχής λειτουργούν κανονικά», συμπλήρωσε ο ίδιος.
«Δεν λειτουργούν τα κλιματιστικά στο διοικητικό εφετείο, δεν λειτουργούν τα κλιματιστικά στο διοικητικό πρωτοδικείο και γίνεται μπαλάκι ευθυνών μεταξύ του υπουργείου Δικαιοσύνης και των διοικήσεων των δικαστηρίων και είμαστε στο 2021 και θέλουμε να λεγόμαστε Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτή είναι τριτοκοσμική κατάσταση» είπε χαρακτηριστικά.
- Γιατροί Χωρίς Σύνορα: Καλούν για «πολιτική αφύπνιση» – Για τις επιθέσεις εναντίον ιατρικών εγκαταστάσεων
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Μοχάμεντ Τάρεκ (pic)
- Τροχαίο με μοτοσικλέτα στον Περιφεριακό Θεσσαλονίκης: Τραυματίστηκε σοβαρά ανήλικη συνεπιβάτης
- Πρώτη επιτυχής δοκιμή επαναχρησιμοποιούμενου πυραύλου από την Κίνα
- Δήμαρχος Κηφισιάς: Ο Βόρειος Τομέας δεν μπορεί να παραμένει εγκλωβισμένος ανάμεσα στη Λ. Κηφισίας και τον Κηφισό»
- Λεύκη: Από το στίγμα στις σύγχρονες θεραπευτικές δυνατότητες
- H τέλεια ληστεία των 11 λεπτών – Κοσμήματα αξίας 4,5 εκατ. δια χειρός Ρενέ Λαλίκ
- Marfin: Ανώνυμη καταγγελία στο ελληνικό FBI η αφορμή για την ανάσυρση της δικογραφίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-150x85.webp)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442