Για τριτοκοσμική εικόνα στα δικαστήρια της χώρας έκανε λόγο ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός, λέγοντας πως οι δικαστικές αίθουσες θα μείνουν κλειστές λόγω καύσωνα, αφού δεν λειτουργούν τα κλιματιστικά

Κλειστά είναι τα δικαστήρια λόγω καύσωνα, αφού δεν λειτουργούν τα κλιματιστικά στις δικαστικές αίθουσες, γεγονός που έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσό να σημειώνει πως ενώ οι πολίτες και οι δικηγόροι καλούνται να καταβάλουν διάφορα παράβολα για την λειτουργία της Δικαιοσύνης, τα χρήματα αυτά πηγαίνουν αλλού, με αποτέλεσμα την δυσλειτουργία των δικαστηρίων.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο OPEN, έκανε λόγο για τριτοκοσμική εικόνα στα δικαστήρια της χώρας. «Το χειμώνα κλείνουν λόγο χιονόπτωσης, μετά λόγω κοροναϊού και μετά λόγω καύσωνα», είπε ο κ. Βερβεσός.

«Ενώ τα ποινικά δικαστήρια δεν λειτουργούν λόγω κοροναϊού, τα σφαιριστήρια και οι οίκοι ανοχής λειτουργούν κανονικά», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Δεν λειτουργούν τα κλιματιστικά στο διοικητικό εφετείο, δεν λειτουργούν τα κλιματιστικά στο διοικητικό πρωτοδικείο και γίνεται μπαλάκι ευθυνών μεταξύ του υπουργείου Δικαιοσύνης και των διοικήσεων των δικαστηρίων και είμαστε στο 2021 και θέλουμε να λεγόμαστε Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτή είναι τριτοκοσμική κατάσταση» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr