
Δήμος, δωρίζει όχημα σε εθελοντές δασοπροστασίας
Οι πυρκαγιές σε βάθος χρόνων έχουν αναδείξει την αναγκαιότητα παρουσίας των εθελοντών ως πρώτη γραμμή άμυνας και κυρίως προειδοποίησης του επερχόμενου κινδύνου. Οι δήμοι όταν έχουν την δυνατότητα να συνδράμουν το έργο των εθελοντών σε εξοπλισμό και μέσα πυρόσβεσης πρέπει να το κάνουν.
Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος παρέδωσε σήμερα το μεσημέρι στην Εθελοντική ομάδα δασοπροστασίας Σολυγείας ένα υπερσύγχρονο όχημα το οποίο θα καλύψει τις μεγάλες ανάγκες της ομάδας και θα συνδράμει καθοριστικά στις αποστολές αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών που καλείται να φέρει εις πέρας.
Ο Δήμαρχος αναγνωρίζοντας τον νευραλγικό ρόλο της ομάδας στην φύλαξη της περιοχής της Σολυγείας αλλά και την αδιάλειπτη παρουσία της όπου υπάρχει ανάγκη, ανταποκρίθηκε και κάλυψε άμεσα το κενό που υπήρχε στον εξοπλισμό, καθιστώντας ευκολότερο, όσο αυτό είναι δυνατόν, το έργο της.
«Είναι υποχρέωση μας να είμαστε στο πλευρό των εθελοντών. Είναι καθήκον μας να βοηθούμε το έργο τους ουσιαστικά» ανέφερε ο Δήμαρχος Κορινθίων παραδίδοντας τα κλειδιά του οχήματος στον Πρόεδρο της ομάδας κ.Μιχάλη Κλέττα.
Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε, εκ μέρους της ομάδας, τον Δήμαρχο Κορινθίων λέγοντας πως αυτή είναι η ουσιαστική στήριξη και βοήθεια στο πολύ δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας, ως εθελοντές, έναντι των ανθρώπων και της φύσης.
- Γεραπετρίτης: Η αδράνεια στα εθνικά σημαίνει οπισθοδρόμηση – Τι είπε για το σκάνδαλο των υποκλοπών
- Πετράλωνα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την κατάρρευση της πολυκατοικίας – Σοβαρά ερωτήματα για ελλιπή μέτρα αντιστήριξης
- Η ζωή μας σε μια οθόνη: Πόσο μέρος του χρόνου μας περνάμε στα social media
- Τα χρήματα που θα πάει ο Μπογκντάνοβιτς από τους Ρόκετς
- Ένα σπίτι γεμάτο ιστορία ανοίγει ξανά την πόρτα του στο Δήμο Σκύρου
- Τσουκαλάς: Η πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ για το 35ωρο κινητοποίησε ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις παρά τη δαιμονοποίησή της





