
Αντελίνα Βαρθακούρη: Ξεκίνησε διακοπές και το’ριξε στα stories!
Δείτε τς φωτογραφίες από τον δικό της επίγειο παράδεισο
Μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων με την εκπομπή «Σου Κου Family» στον ΣΚΑΙ, η Αντελίνα έφτιαξε βαλίτσες, πήρε την οικογένειά της και έφυγε για τις καλοκαιρινές της διακοπές μακριά από την πρωτεύουσα.
Ο μαγικός προορισμός τον οποίο επισκέφτηκαν, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, είναι το εξοχικό σπίτι που διαθέτουν στην Επίδαυρο.
Η παρουσιάστρια χαρούμενη που πλέον θα απολαύσει στιγμές με τις κόρες της, αλλά και ευτυχισμένη που η επαγγελματική της πορεία στον ΣΚΑΙ πάει από το καλό στο καλύτερο, ζει τις πιο ωραίες στιγμές της.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα είδαμε και τις πρώτες υπέροχες φωτογραφίες από το δικό της προσωπικό επίγειο «παράδεισο».
Λάτρης της φύσης και της ηρεμίας, απολαμβάνει στιγμές ανεμελιάς μακριά από τα φώτα του στούντιο και το τρέξιμο της καθημερινότητας.
Ντοματίνι ολόφρεσκο απολαμβάνει αυτή κι η οικογένειά της!
Και ναι: αυτή είναι η θέα από το υπνοδωμάτιό της με τον Χάρη!
- ΧΥΤΑ Λέσβου: Θάβουν τα θανατωμένα ζώα για τον αφθώδη πυρετό με ελάχιστο χώμα και ασβέστη, χωρίς απολύμανση
- «Ξέσπασε» σε πανηγυρισμούς ο Γιόκιτς: Το άλογό του νίκησε ξανά στη μεγαλύτερη ιπποδρομία στη Σερβία (vids)
- Συνάντηση Ανδρουλάκη με τον ανεξάρτητο βουλευτή Μιχάλη Χουρδάκη – Αναμένεται να ενταχθεί στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ
- Βασίλης Κικίλιας: «Πετύχαμε να μην ανέβουν οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων τα τελευταία 2 χρόνια»
- Ο Μπέος «τρολάρει» τους παίκτες του Βόλου σε ποδηλατάδα: «Αντί να με φτάσετε, πάω πρώτος;» (vid)
- Νέα τροπή στην υπόθεση Έπσταϊν: Θα έρθουν στο φως τα λογοκριμένα αρχεία;




