
Χατζηδάκης: Έρχεται περαιτέρω αύξηση του κατώτατου μισθού το 2022
«Όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία της πανδημίας», επισήμανε ωστόσο ο υπουργός Εργασίας
Περαιτέρω αύξηση του κατώτατου μισθού το 2022 προανήγγειλε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, σημειώνοντας ωστόσο ότι «όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία της πανδημίας».
Ο κ. Χατζηδάκης αναγνώρισε πως η αύξηση 2% που ανακοινώθηκε είναι μικρή. Ακόμη ο υπουργός τόνισε πως όσοι αμείβονται με τον κατώτατο μισθό θα έχουν όφελος σε ετήσια βάση περίπου 450 ευρώ.
Παράλληλα μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, επέκρινε τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τη στάση τους στο ζήτημα των νέων επικουρικών συντάξεων.
Επιπρόσθετα σημείωσε πως οι νέοι θα έχουν ένα ατομικό κουμπαρά και θα επιλέγουν το προφίλ που θέλουν ώστε να λάβουν μεγαλύτερες επικουρικές συντάξεις.
Σε ότι αφορά τον ΕΦΚΑ, ο υπουργός Εργασίας ανέφερε πως αύριο μπαίνει σε πιλοτική λειτουργία το call center που θα λειτουργεί όλες τις ημέρες της εβδομάδας σε 24ωρη βάση.
- «Η καινοτομία χρειάζεται προστατευτικά μέτρα», λέει ο Γκουτέρες για την AI – Μεγάλος κίνδυνος για τα παιδιά
- UEFA κατά της FIFA για την υπόθεση Μπαλογκάν: «Ξεπέρασε κάθε όριο»
- Φεστιβάλ Βενετίας: Στον Τζορτζ Κλούνεϊ ο Χρυσός Λέων
- Απάτη «μαμούθ» κατά ναυτιλιακής εταιρείας με λεία 4 εκατ. ευρώ με την μέθοδο τύπου BEC
- Απάτη ΕΟΠΥΥ: Στα δικαστήρια Πειραιά ο φαρμακοποιός και πρώην υποψήφιος βουλευτής
- Σγουρός: «Προσωπικές του απόψεις» λένε πηγές του ΠΑΣΟΚ στο in, για τις δηλώσεις περί συγκυβέρνησης με τη ΝΔ








