Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βαλμπουενά: «Είμαστε έτοιμοι για την πρόκριση παρά τις δυσκολίες»

Βαλμπουενά: «Είμαστε έτοιμοι για την πρόκριση παρά τις δυσκολίες»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι Μπακού και τόνισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για την πρόκριση παρά τις δυσκολίες.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα απέναντι στη Νέφτσι Μπακού για τη ρεβάνς του β’ προκριματικού γύρου του Champions League.

Ο Γάλλος μέσος τόνισε πως παρόλο που η ομάδα αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες είναι έτοιμη ώστε να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν θα είναι ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών: «Είναι αλήθεια πως όπως και το πρώτο παιχνίδι θα είναι δύσκολο για εμάς. Καταφέραμε να μη δεχτούμε γκολ και να έχουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι και θέλουμε πολύ να περάσουμε στην επόμενη φάση. Είναι πολύ σημαντικό να προκριθούμε στην Ευρώπη και παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Για το πόσο διαφορετικό θα είναι το ματς σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη με δεδομένες τις δυσκολίες: «Όπως είπαμε πρόκειτυαι για δυο δύσκολα παιχνίδια. Σε αυτό το παιχνίδι θα υπάρχουν δύσκολες συνθήκες. Και στο πρώτο ματς είχαμε προβλήματα, δεχτήκαμε κόκκινη κάρτα και μείναμε με δέκα παίκτες. Παρόλα αυτά στόχος είναι να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Δουλέψαμε πολύ όλη τη βδομάδα παρά τις δυσκολίες και είμαστε έτοιμοι για να προκριθούμε κόντρα στη Νέφτσι Μπακού»

Για τον αν πρέπει ο ίδιος να βγει μπροστά και να ηγηθεί για να πάρει ο Ολυμπιακός την πρόκριση αύριο στο Μπακού: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι από τους πιο έμπειρους παίκτες στην ομάδα και θα πρέπει να προσφέρω. Υπάρχουν όμως και άλλα νέα παιδιά που μπορούν να προσφέρουν πολλά. Η ομάδα έχει εμπειρία. Όλοι είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για την πρόκριση. Το παιχνίδι είναι πολύ απαιτητικό και θα πρέπει όλοι να είμαστε εκεί και οι παλιοί αλλά και οι νέοι για να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τον στόχο της».

Για το αν περιμένει κάποια έκπληξη από την πλευρά της Νέφτσι και αν μπορεί να προκριθεί: «Έχουμε μικρό προβάδισμα, αλλά για ούτε δευτερόλεπτο δεν περνάει από το μυαλό μας η σκέψη ότι θα αποκλειστούμε παρά τις δυσκολίες. Είμαστε αποφασισμένοι, ξέρουμε τις δυσκολίες, αλλά με όλη την ταπεινότητα δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο από την πρόκριση. Ο αντίπαλος είναι καλή και ποιοτική ομάδα, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε το μικρό προβάδισμα από το πρώτο ματς για την πρόκριση. Αυτός είναι ο στόχος του ταξιδιού μας».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024