Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάκκαρη – Σβιτολίνα 1-2: Πάλεψε αλλά λύγισε η Μαρία

Σάκκαρη – Σβιτολίνα 1-2: Πάλεψε αλλά λύγισε η Μαρία

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε το πρώτο σετ, αλλά η Ελίνα Σβιτολίνα απάντησε κερδίζοντας τα δύο επόμενα και πήρε τη πρόκριση (2-1 σετ) για τους «8» του Ολυμπιακού τουρνουά, σβήνοντας το όνειρο της Μαρίας για μετάλλιο.

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε το πρώτο σετ, αλλά η Ελίνα Σβιτολίνα απάντησε κερδίζοντας τα δύο επόμενα και πήρε τη πρόκριση (2-1 σετ) για τους «8» του Ολυμπιακού τουρνουά, σβήνοντας το όνειρο της Μαρίας για μετάλλιο.

Η Ελληνίδα πήρε το προβάδισμα στα σετ με εντυπωσιακό τρόπο, αλλά η Ουκρανή έκανε την αντεπίθεσή της στα δύο επόμενα και έκλεισε εισιτήριο για τους «8».

Το σκορ στα μεταξύ τους παιχνίδια είναι πλέον στο 2-2.

 Όσον αφορά τον αγώνα, η Σβιτολίνα ξεκίνησε εντυπωσιακά και προηγήθηκε με 4-1 στα γκέιμ. Ωστόσο η Σάκκαρη πήρε τα τέσσερα επόμενα και βρέθηκε να προηγείται με 5-4. Ακολούθησαν δύο συνεχόμενα μπρέικ, αλλά η Σάκκαρη κράτησε το σερβίς της στο 12ο γκέιμ και κέρδισε το πρώτο σετ με 7-5.

Στο δεύτερο σετ άρχισε να κάνει την εμφάνισή της η αστάθεια στο παιχνίδι της Μαρίας, κάτι που το εκμεταλλεύθηκε η Ουκρανή. Χρειάστηκε ένα μπρέικ στο τέταρτο γκέιμ του σετ για να προηγηθεί με 3-1 και δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει μέχρι το τέλος το σερβίς της, για να πάρει τελικώς με 6-3 το σετ και να ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο τρίτο και καθοριστικό σετ, η Σβιτολίνα έκανε νωρίς το μπρέικ και προηγήθηκε με 2-1. Ωστόσο η Σάκκαρη βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να απαντήσει στο έκτο γκέιμ και να ισοφαρίσει σε 3-3. Η Ουκρανή φρόντισε να απαντήσει άμεσα και πήρε εκ νέου το προβάδισμα με 4-3. Η Μαρία λίγο έλειψε να πάρει κατευθείαν πίσω το μπρέικ, αλλά δεν εκμεταλλεύθηκε τα δύο μπρέικ πόιντ που είχε στο όγδοο γκέιμ και η Σβιτολίνα έκανε το 5-3.

Η Σάκκαρη μείωσε γρήγορα σε 5-4, αλλά το δέκατο γκέιμ ανήκε στη Σβιτολίνα, με την Ουκρανή να το κερδίζει εύκολα και να κάνει το 6-4, που της έδωσε την πρόκριση με 2-1 σετ, στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά.

Το παιχνίδι διήρκησε 2 ώρες και 38 λεπτά. Η Σάκκαρη τελείωσε με 28 winners έναντι 17 της Σβιτολίνα, είχε εφτά άσους έναντι δέκα της Ουκρανής, τα αβίαστα λάθη ήταν 32-25 υπέρ της νικήτριας, όπως και οι συνολικοί πόντοι (106-96).

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024