Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: «Πατάει» Ελλάδα ο Ιτούρμπε

Άρης: «Πατάει» Ελλάδα ο Ιτούρμπε

Ο Χουάν Ιτουρμπέ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Άρη και αναμένεται να πατήσει το πόδι του στην Θεσσαλονίκη, το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί.

Παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ο Χουάν Ιτούρμπε, καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Κιτρινόμαυρους και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από τους Θεσσαλονικείς.

Ο 28χρονος Παραγουανός εξτρέμ αναμένεται να πατήσει σύντομα το πόδι του στην Ελλάδα, καθώς είτε αργά σήμερα το βράδυ είτε αύριο το πρωί θα βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα για να περάσει από τις εργομετρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της συμφωνίας.

Ο Ιτούρμπε θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της νέας του ομάδας απέναντι στην Αστάνα, το βράδυ της Πέμπτης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Άρη να έχει ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι με 2-0 και να χρειάζεται μια μεγάλη εμφάνιση για να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Παράλληλα, ο Άρης συνεχίζει το μεταγραφικό του σχεδιασμό, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία και με τον Ιάπωνα επιθετικό, Γιοσινόρι Μούτο, ο οποίος θα έρθει για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης των Κιτρινόμαυρων.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024