Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το efood αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα της διανομής

Το efood αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα της διανομής

Νέο μοντέλο ανεξάρτητης συνεργασίας εισάγει το efood στην αγορά

Πόσοι από εμάς δεν έχουμε γυρίσει στο σπίτι έπειτα από μια κουραστική ημέρα στη δουλειά και δεν ευχηθήκαμε να είχαμε το αγαπημένο μας φαγητό έτοιμο; Ή να είναι Κυριακή, τα κοντινά super market να είναι κλειστά και εμείς να μην έχουμε κουράγιο ούτε για να πάμε από το σαλόνι στην κουζίνα; Υπάρχει πάντα και η πιθανότητα να μην υπάρχει κανένας κατάλογος για delivery στο σπίτι γιατί ας το παραδεχτούμε… Ποιος κρατάει χάρτινους καταλόγους το 2021;

Ευτυχώς όλα αυτά μοιάζουν μακρινό παρελθόν πια, το αγαπημένο μας κατάστημα βρίσκεται μόλις λίγα κλικ μακριά. Είτε είμαστε μόνοι είτε έχουμε μαζευτεί όλη η παρέα, δεν υπάρχει περίπτωση να θέλουμε να φάμε κάτι και να μην έρθει στην πόρτα μας γρήγορα και άμεσα.

Εδικά τα τελευταία 10 χρόνια που το efood μπήκε στη ζωή μας και αυτή έγινε ευκολότερη. Και το μέλλον διαγράφεται ακόμα πιο λαμπρό χάρη στα νέα  δεδομένα που φέρνει η υπηρεσία στον κόσμο του delivery.

Το efood ως η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, που μετράει ήδη στο δυναμικό της 2.000 διανομείς που εξυπηρετούν την υπηρεσία delivered by efood, αναζητά διανομείς προκειμένου να τριπλασιάσει τον στόλο της και να επεκτείνει το δίκτυό της, το οποίο μετρά μέχρι στιγμής συνεργασία με 15.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας. Ειδικότερα, η υπηρεσία delivered by efood θα πλαισιωθεί με 6.000 διανομείς συνολικά, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν είτε με εξαρτημένη σχέση εργασίας, με τον καθιερωμένο τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε η εταιρεία μέχρι τώρα, είτε ως ανεξάρτητοι συνεργάτες, μέσω του νέου μοντέλου που εισάγει η εταιρεία. Με το νέο αυτό μοντέλο συνεργασίας, δεν υπάρχουν περιορισμοί και δεσμευτικές προϋποθέσεις.

...

Ειδικότερα, η υπηρεσία delivered by efood θα πλαισιωθεί με 6.000 διανομείς συνολικά, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν είτε με εξαρτημένη σχέση εργασίας, με τον καθιερωμένο τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε η εταιρεία μέχρι τώρα, είτε ως ανεξάρτητοι συνεργάτες, μέσω του νέου μοντέλου που εισάγει η εταιρεία.

Με το νέο αυτό μοντέλο συνεργασίας, δεν υπάρχουν περιορισμοί και δεσμευτικές προϋποθέσεις.

Η εισαγωγή του νέου μοντέλου ανεξάρτητης συνεργασίας, αποτελεί την καλύτερη λύση για όσους επιθυμούν να προγραμματίζουν οι ίδιοι τον χρόνο απασχόλησής τους και να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του προγράμματος τους, υπολογίζοντας με ακρίβεια τις απολαβές τους. Η ανεξάρτητη συνεργασία με διανομείς, εξασφαλίζει στους ενδιαφερόμενους ανταγωνιστικές αμοιβές, προσωπικό προγραμματισμό, ευελιξία, πρόσθετη αμοιβή απόδοσης κάθε μήνα, πρόσθετη αμοιβή ανάλογα με τον όγκο και τις χιλιομετρικές αποστάσεις των παραγγελιών, παροχή μέρους του εξοπλισμού και διαμόρφωση της αμοιβής βάσει διανυόμενων χιλιομετρικών αποστάσεων, αφού αμείβονται περισσότερο και ανά παραγγελία.

Το efood, επιβεβαιώνοντας τη δήλωσή του, πως οι συνεργάτες του αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της εταιρείας, προχωράει σε παροχή πρόσθετης αμοιβής ύψους 100€ κατά την καλοκαιρινή περίοδο σε κάθε διανομέα που θα διανείμει 200 παραγγελίες σε ένα μήνα, με την πρόσθετη αμοιβή να έχει ισχύ από 1η Ιουλίου και να αφορά στους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Με ένα κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο γίνε και εσύ μέλος της ομάδας του efood: https://riders.e–food.gr/

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024