Η αποκλειστικότητα δεν είναι το ατού τους. Σε καμία περίπτωση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δέσμευση μπορεί να αποδειχθεί μεγάλη πρόκληση για έναν Τοξότη, που είναι ένα ελεύθερο πνεύμα και ο μεγαλύτερος φόβος του είναι το να «δεθεί» κάπου συγκεκριμένα. Ως εκ τούτου, η ιδέα της μη-μονογαμίας μοιάζει σαν να απευθύνεται ειδικά σε αυτό το παθιασμένο πύρινο ζώδιο. Σίγουρα δεν μιλάμε για τον τυπικό ζηλιάρη, ενώ βιώνει την αγάπη σαν μια περιπέτεια, οπότε γιατί να μην υπάρχει πάνω από ένας/μια σύντροφος που θα πάνε μαζί σε αυτό το ταξίδι;

Επιπλέον, το να έχει γίνει μια συμφωνία η οποία προβλέπει ότι και το ταίρι του μπορεί να δημιουργήσει έναν άλλο δεσμό, δίνει στον Τοξότη περισσότερο χώρο και χρόνο για να αφιερώσει στα πάθη και τα ενδιαφέροντά του. Είναι πολύ πιθανό για αυτό το ζώδιο να ευδοκιμήσει σε μια μη-μονογαμική σχέση, επειδή ως χαρακτήρας είναι δύσκολο να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες του/της συντρόφου του ή να περιορίσει τον εαυτό του σε ένα μόνο άτομο για να ικανοποιήσει τις δικές του ανάγκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως να νομίζεις ότι ο Αιγόκερως, ως ένα προσγειωμένο ζώδιο που εκφράζει το γήινο εαυτό του με διάφορους τρόπους και θεωρείται το πιο παραδοσιακό ζώδιο, θα τασσόταν ενάντια σε κάθε τι μη-μονογαμικό. Και όμως, πιστεύει ότι είναι πολύ καλή ιδέα!

Έχει όλη τη συναισθηματική ωριμότητα για να ταξιδέψει στα περίπλοκα νερά των πολλαπλών συντρόφων, αλλά και την πειθαρχία να τηρήσει τους όρους και τους κανόνες που έχουν συμφωνηθεί από όλες τις πλευρές. Είναι επίσης πολύ ειλικρινής και αξιόπιστος, κι έτσι η ζήλεια ή η δυσαρέσκεια μπορούν να περιοριστούν στο ελάχιστο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ο επαναστάτης του ζωδιακού κύκλου, οπότε η συμμετοχή του σε αυτήν τη λίστα δεν αποτελεί έκπληξη. Είναι φυσικό για αυτό το «φευγάτο» ζώδιο να ακολουθεί την καρδιά και τα ένστικτά του, αφού ούτως ή άλλως είναι στη φύση του να δοκιμάζει διαρκώς νέες εμπειρίες και να επιδίδεται σε πειραματισμούς. Ίσως να είναι το πιο κατάλληλο άτομο για την μη-μονογαμία, επειδή, εκ φύσεως, δεν κυριαρχείται από υπερβολικό συναισθηματισμό ούτε βασανίζεται από τη ζήλεια.

Γενικότερα, έχει μια πολύ λογική και ρεαλιστική προσέγγιση στον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Ως εκ τούτου, στην περίπτωση που δεν μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες του/της συντρόφου του, είναι αρκετά ανοιχτός και δεν τον σοκάρει καθόλου το να προστεθεί ένα τρίτο μέλος στη σχέση!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο