
Τριαντάφυλλος: Ηχηρή απουσία από το πάρτυ της Μαριαλένας
Ποιοι οι λόγοι της απουσίας του από τα γενέθλια της φίλης του;
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχε χθες, 26/7, τα γενέθλιά της και διοργάνωσε πάρτι σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι.
Η 26χρονη γυμνάστρια κάλεσε σχεδόν όλους τους συμπαίκτες της από το Survivor, ενώ από το πλευρό της δεν έλειπε φυσικά ο πρώην σύντροφός της και νικητής του reality επιβίωσης, Σάκης Κατσούλης.
Ωστόσο, υπήρξε και μια ηχηρή απουσία από το πάρτι γενεθλίων! Ο “κουμπάρος” της Μαριαλένας και του Σάκη, Τριαντάφυλλος δεν έδωσε το παρών!
Σύμφωνα με την εκπομπή Καλοκαίρι #Not, ο τραγουδιστής δεν πήγε στα γενέθλια, καθώς καλεσμένοι ήταν οι Amigos Γιώργος Κόρομι και Γιώργος Ασημακόπουλος, με τους οποίους δεν διατηρεί και την καλύτερη σχέση.
Η Ελένη Τσολάκη βέβαια αμφισβήτησε αν αυτός είναι ο πραγματικός λόγος…
- LIVE: ΗΠΑ – Βοσνία
- Ισημερινός: Οι ΗΠΑ χαρακτήρισαν τη συμμορία Chone Killers «ξένη τρομοκρατική οργάνωση»
- Βέλγιο – Σενεγάλη 3-2 παρ. (2-2 κ.δ): Πρόκριση στους «16» με επική ανατροπή (vids)
- Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με drones και πυραύλους κατά του Κιέβου και πολλών ακόμα πόλεων
- Επιστολή στον Τραμπ από ρεπουμπλικάνο βουλευτή κατά της πώλησης F35 στην Τουρκία
- Χαμός στο Σιάτλ: 2-2 το Βέλγιο με γκολ στο 86’ και στο 89’ (vids)

