Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Λιβάνης: Μόνος του το πέρασε κι αυτό - Διακοπές χωρίς την Μαριαλένα

Γιώργος Λιβάνης: Μόνος του το πέρασε κι αυτό – Διακοπές χωρίς την Μαριαλένα

Ενώ η Μαριλένα Ρουμελιώτη γιόρταζε τα γενέθλιά της στο Κολωνάκι, έχοντας στο πλευρό της τον Σάκη Κατσούλη, ο Γιώργος Λιβάνης απολαμβάνει τις βουτιές του στο Αιγαίο

Στην Πάρο βρέθηκε αυτές τις μέρες ο Γιώργος Λιβάνης, κάνοντας ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο γνωστός τραγουδιστής, είδε το όνομά του τους τελευταίους μήνες να απασχολεί τα media, λόγω της σχέσης που είχε με την πρώην παίκτρια του Survivor Μαριαλένα Ρουμελιώτη, χαλαρώνει στα γαλανά νερά του κυκλαδίτικου νησιού.

Η αλήθεια είναι πως η σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς αρχικά κι εκείνος είχε στείλει μήνυμα στήριξης στην σύντροφό του.

Ωστόσο, στο ριάλιτι επιβίωσης μπήκε ο πρώην σύντροφός της, Σάκης Κατσούλης και το γεγονός ότι οι δυο τους ήρθαν κοντά, έκανε λίγο πιο πολύπλοκα τα πράγματα.

Για μήνες οι δημοσιογράφοι «κυνηγούσαν» τον Γιώργο Λιβάνη για να κάνει μια δήλωση για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη, κι εκείνος τηρούσε σιγήν ιχθύος.

Το Survivor τελείωσε, ο Σάκης και η Μαριαλένα επέστρεψαν από τον Άγιο Δομίνικο και επιμένουν πως είναι μόνο φίλοι, αλλά όπως αποκάλυψε και η πρώην παίκτρια του ριάλιτι στο περιοδικό ΟΚ! δεν έχει υπάρξει ακόμη επικοινωνία ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Λιβάνη.

Ο γνωστός τραγουδιστής πάντως συνεχίζει τις live εμφανίσεις του, αλλά και την προώθηση του νέου του τραγουδιού με τίτλο «Θέλω κι άλλα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum. Στο τέλος του Ιουλίου, έχει και μια προγραμματισμένη live εμφάνιση στην Καλαμάτα. Μέχρι τότε όμως, χαλαρώνει με βουτιές στην Πάρο.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε, πως πριν από λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως ο Γιώργος Λιβάνης και η Βίκυ Κάβουρα είχαν κάνει μια κοινή απόδραση και είχαν έρθει κοντά, αλλά κάτι τέτοιο έχει διαψευστεί και από τις δυο πλευρές, με τον Λιβάνη να δηλώνει ελεύθερος και ωραίος.

Δείτε παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες του okmag.gr με τον Γιώργο Λιβάνη στην Πάρο:

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024