Κοροναϊός: Πού εντοπίζονται τα 3.593 κρούσματα – Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς
Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων. Την ίδια στιγμή, «πονοκέφαλο» στους ειδικούς προκαλούν αρκετές ακόμα περιοχές της Ελλάδας
Νέα έκρηξη κρουσμάτων παρατηρείται σήμερα στην Ελλάδα, με τα κρούσματα να ξεπερνούν τις 3.000. Συγκεκριμένα, σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 3.593 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις από τον φονικό ιό.
Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων. Την ίδια στιγμή, «πονοκέφαλο» στους ειδικούς προκαλούν αρκετές ακόμα περιοχές της Ελλάδας.
Μάλιστα, για ακόμα μια μέρα στη σειρά η Αττική έχει πολύ λιγότερα από τα μισά κρούσματα του κοροναϊού, με το Λεκανοπέδιο να συγκεντρώνει σήμερα 1.332 μολύνσεις. Έντονη ανησυχία προκαλεί και η Θεσσαλονίκη, στην οποία σε αντίθεση με την Αττική τα κρούσματα αυξάνονται, αφού σήμερα «δίνει» 398.
Σταθερά στο «κόκκινο» βρίσκεται η Κρήτη, με το Ηράκλειο να «δίνει» 156 κρούσματα, το Ρέθυμνο 94 και τα Χανιά 90.
Ακόμα, 91 κρούσματα καταγράφει η Αχαΐα, 78 η Ρόδος, 71 η Κοζάνη, 68 η Κορινθία και 51 η Χίος, η Εύβοια και η Λάρισα.
Τέλος, 192 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.
Δείτε αναλυτικά:
- Ιράν: Τουλάχιστον 5 πλοία πέρασαν σε ένα 24ωρο από τα Στενά του Ορμούζ
- Ουκρανία: Σχεδόν μηδενικά τα εδαφικά κέρδη της Ρωσίας τον Μάρτιο
- Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 8 νεκροί από τα 5,9 Ρίχτερ που ταρακούνησαν και την Ινδία
- Oλυμπιακοί Αγώνες: Στο αρχείο η έρευνα για τον Εστανγκέ – «Νομικό σφάλμα που διαπράχθηκε καλόπιστα»
- Θεσσαλονίκη: 56χρονος εργαζόμενος τραυματίστηκε στο λιμάνι
- Τραμπ: Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω εάν πάθει κακό ο αγνοούμενος αμερικανός πιλότος στο Ιράν

