Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Για μεταγραφική ενίσχυση και πίστωση χρόνου έκανε λόγο ο Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Για μεταγραφική ενίσχυση και πίστωση χρόνου έκανε λόγο ο Γιοβάνοβιτς

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε λόγο για ενίσχυση του ρόστερ, ενώ τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να αφομοιώσει τη φιλοσοφία του

Ενίσχυση του ρόστερ και βεβαιότητα ότι η ομάδα θα βελτιωθεί: αυτά ήταν τα δύο κύρια σημεία των δηλώσεων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Άλκμααρ.

Ο σέρβος προπονητής μίλησε στους έλληνες απεσταλμένους και τόνισε ότι οι παίκτες του χρειάζονται χρόνο για να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία του.

Αλλά δήλωσε αισιόδοξος ότι σύντομα ο Παναθηναϊκός θα σημειώσει πρόοδο, ενώ τόνισε τον παραμορφωτικό φακό των φιλικών με πιο έτοιμους αντιπάλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

Για το αν το πρόβλημα στη δημιουργία είναι και θέμα μεταγραφικής ενίσχυσης:

«Είναι και θέμα μεταγραφικής ενίσχυσης. Συνεχίζουμε να κάνουμε προσπάθειες και σίγουρα έχουμε ανάγκη την ποιοτική ενίσχυση, όσον αφορά μεσοεπιθετικά και ανασταλτικά».

Για τα δύο φιλικά παιχνίδια:

«Ήταν παρόμοια τα φιλικά. Παίζαμε με δύο ομάδες σε πιο υψηλό βαθμό ετοιμότητας. Το ολλανδικό πρωτάθλημα ξεκινά σε δύο εβδομάδες, εμείς είμαστε στη μέση της προετοιμασίας. Ήταν τα πρώτα φιλικά. Οι άλλες ομάδες ήταν σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, από την προσπάθειά τους, περιμένω όμως και είμαι σίγουρος πως στη συνέχεια θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Ακόμη και τώρα ακολουθούμε το ρυθμό του αντιπάλου και δεν μπορούμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας».

Για το αν αντανακλά τη φιλοσοφία του το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν πιέζει και περιμένει τον αντίπαλο στα μεγαλύτερα διαστήματα των παιχνιδιών:

«Όχι, δεν αντανακλά τη φιλοσοφία μου. Κάποια πράγματα που θέλουμε να κάνουμε θέλουν χρόνο. Υπάρχει και ο αντίπαλος. Κάποια πράγματα φαίνονται στην προπόνηση πιο εύκολα, αλλά στο παιχνίδι θέλουμε χρόνο. Υπάρχουν και πράγματα που δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε.

Θέλουμε χρόνο. Δεν είναι εύκολο ούτε για εμένα ούτε για τους παίκτες που έχουν νέο προπονητή να αφομοιώσουν νέα πράγματα. Η δουλειά στο ποδόσφαιρο δε σταματά ποτέ, αναλύεις τα λάθη σου, τα διορθώνεις. Δε σταματά ποτέ αυτό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024