Στήριξη Μητσοτάκη σε Κεραμέως για τις επιθέσεις από Φίλη
O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο κλείσιμο του στο υπουργικό συμβούλιο εξέφρασε τη στήριξή του, πολιτικά και προσωπικά, στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως για τις επιθέσεις εναντίον της όπως αυτή του Νίκου Φίλη
Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι κλεινοντας το υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τη στήριξή του, πολιτικά και προσωπικά, στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως για τις επιθέσεις εναντίον της όπως αυτή του Νίκου Φίλη.
Αντίστοιχες αναφορές έκανε για τις επιθέσεις που έχουν δεχτεί και άλλες γυναίκες της κυβέρνησης όπως η Λίνα Μενδώνη, η Δόμνα Μηχαηλιδου και η Αριστοτελία Πελώνη.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών