Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζευγάρι Νορβηγών κάνουν φιλανθρωπίες στα Χανιά

Ζευγάρι Νορβηγών κάνουν φιλανθρωπίες στα Χανιά

Γίνονται πολλά πράγματα σε πολλά μέρη του κόσμου από ανώνυμους ανθρώπους προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Η διδακτική ιστορία έρχεται από την Κρήτη και συγκεκριμένα από τα Χανιά για να καταδείξει πως η προσφορά σύνορα δεν αντέχει. Δύο Νορβηγοί βοηθάνε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού στα Χανιά και μάλιστα έχουν δημιουργήσει στη Νορβηγία ομάδα συμπατριωτών τους για αυτό τον σκοπό.

Ζευγάρι Νορβηγών, που διαμένει στα Χανιά και συνδράμει στο έργο των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου και άλλων φορέων σταθερά από το 2009 υποδέχτηκε την Πέμπτη 22/7/2021, στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένης Ζερβουδάκη.

Ο Δήμαρχος Χανίων συνεχάρη την Alfhild Halland και τον Serhio Pedro για την «εξαιρετική προσφορά τους», όπως τη χαρακτήρισε απέναντι σε συνανθρώπους μας, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ως προς τη διαβίωσή τους, υπογραμμίζοντας ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι αποτελεί με τη στάση και το παράδειγμά του, φωτεινό φάρο για όλους μας.

Από την πλευρά της η κα. Ζερβουδάκη γνωστοποίησε ότι οι τιμώμενοι, έχοντας δημιουργήσει μία ομάδα στη Νορβηγία, συγκεντρώνουν χρήματα, είδη ένδυσης, υπόδησης, κ.α., τα οποία προσφέρουν σε κοινωνικές δομές, όπως στο Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Χανίων, στον Ερυθρό Σταυρό, στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, καθώς και σε όποια μεμονωμένη περίπτωση χρειαστεί.

Η Alfhild Halland και ο Serhio Pedro ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Χανίων για την υποδοχή στο Δημαρχείο και την επιβράβευση του έργου τους, τονίζοντας παράλληλα ότι πρόκειται για τον τρόπο ζωής, που έχουν επιλέξει ν΄ ακολουθήσουν, ο οποίος έχει ως επίκεντρο τον συνάνθρωπο.

Τέτοιες ενέργειες πάντα πρέπει να επιβραβεύονται από τους θεσμούς και καλώς έπραξε ο δήμαρχος Χανίων και αναγνώρισε την προσφορά τους. Μια ιδέα θα ήταν να προσκαλέσει στη Κρήτη και τα όμορφα Χανιά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας που ζούνε στη Νορβηγία ώστε να δείξει πως αναγνωρίζει το ενδιαφέρον τους για τους συμπολίτες του.

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024