Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά: Γειτόνισσα περιέγραψε πώς ήταν η Καρολάιν τη μοιραία ημέρα

Γλυκά Νερά: Γειτόνισσα περιέγραψε πώς ήταν η Καρολάιν τη μοιραία ημέρα

Στη νέα κατάθεση που έδωσε στον ανακριτή πριν από λίγες ημέρες η γειτόνισσα του ζευγαριού, περιέγραψε πώς ήταν το κορίτσι την ημέρα του εγκλήματος.

Νέα στοιχεία προκύπτουν στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν μετά την κατάθεση μίας γυναίκας που προκαλούν ερωτήματα για τους ισχυρισμούς του δολοφόνου της 20χρονης, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Στη νέα κατάθεση που έδωσε στον ανακριτή πριν από λίγες ημέρες η γειτόνισσα του ζευγαριού, περιέγραψε πώς ήταν το κορίτσι την ημέρα του εγκλήματος. Από την εικόνα που έδινε, δε φαινόταν να είχε καυγαδίσει με τον άντρα της, γεγονός αντίθετο στους ισχυρισμούς του δράστη.

Η ίδια συνομίλησε με την Καρολάιν στο viber για περισσότερο από μία ώρα, κυρίως για ζώα. Το κορίτσι φαινόταν να είχε διάθεση για κουβέντα.

«Η διάρκεια της συνομιλίας και η όρεξη που είχε η Καρολάιν για συνομιλία, μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως ούσα επιφορτισμένη με τη φροντίδα του παιδιού δεν ήταν σε θέση να έχει συνομιλίες τέτοιας διάρκειας μαζί μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η γειτόνισσα.

Στη συνέχεια, είπε ότι σταμάτησε η συνομιλία με δική της πρωτοβουλία. Στις 11 το βράδυ και για την επόμενη μισή ώρα έβλεπε την Καρολάιν από το παράθυρο της κουζίνας να βρίσκεται στη δική της κουζίνα.

«Της έκανα νόημα αν ήταν όλα καλά με αυτό που της είπα να κάνει, δηλαδή να καθαρίσει με χλωρίνη την αμμολεκάνη των γατιών και τότε εκείνη μου έδειξε τη χλωρίνη που κρατούσε στα χέρια της» ανέφερε.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024