Κατερίνα Μουτσάτου: Φωτογραφίες από τα βαφτίσια του γιου της στην Αίγινα
Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της στα social media η ίδια η Κατερίνα Μουτσάτσου, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες.
Στην Ελλάδα βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες η Κατερίνα Μουτσάτσου μαζί με τον σύζυγό της, Charles Como, και τους δύο γιους τους. Η όμορφη οικογένεια επισκέπτεται κάθε χρόνο τη χώρα μας για διακοπές, όμως φέτος υπήρχε ακόμα ένας σημαντικός λόγος προκειμένου να έρθουν και δεν είναι άλλος από τη βάφτιση του μικρότερου γιου τους.
Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο γραφικό νησί της Αίγινας, που είναι και ο τόπος καταγωγής της ηθοποιού, το απόγευμα του Σαββάτου 24/07 και καλεσμένοι ήταν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, που βρίσκονται στην Ελλάδα αυτή την περίοδο. Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της στα social media η ίδια η Κατερίνα Μουτσάτσου, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες.
«Σήμερα γιορτάζουμε – και ζούμε. Αύριο ποιος ξέρει», έγραψε η Κατερίνα Μουτσάτου στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Δείτε την ανάρτηση της
- Ιδανικό ξεκίνημα με γκολ για τον Ολυμπιακό – Άνοιξαν το σκορ οι «ερυθρόλευκοι με Κοστίνια (1-0, vid)
- Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 σε Αρκαδία, Μεσσηνία, Κορινθία και Λακωνία – «Περιορίστε τις μετακινήσεις»
- «Εκρηκτική» η ατμόσφαιρα στο κατάμεστο Καραϊσκάκη – Το εντυπωσιακό κορεό των οπαδών του Ολυμπιακού (vid+pics)
- Κρίσιμη μαρτυρία για τη Λόρα από το Βερολίνο – Δόθηκε παράταση στο Amber Alert
- Επίθεση Δούκα και Γερουλάνου σε Ανδρουλάκη με πρόφαση τη «βελόνα» του ΠΑΣΟΚ, που φροντίζουν με τη στάση τους να μην κουνηθεί
- Καιρός: Ακραίας επικινδυνότητας η κακοκαιρία την Τετάρτη – Οι 7 κόκκινες περιοχές – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία

