
Συνεχίζει στον Προμηθέα ο Τζεράι Γκραντ
Μπορεί ο Τζέριαν Γκραντ να αποφάσισε να μετακομίσει στην Αρμάνι Μιλάνο, όμως ο Τζεράι Γκραντ θα συνεχίσει στον Προμηθέα και την επόμενη σεζόν.
Ο Τζεράι Γκραντ θα συνεχίσει στον Προμηθέα και την επόμενη σεζόν, παρόλο που δεν θα έχει στο πλευρό του τον αδερφό του, ο οποίος μετακόμισε στην Αρμάνι Μιλάνο.
Ο Λουίς Κασιμίρο είχε στα πλάνα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο τον 32χρονο σέντερ και μετά τις διαπραγματεύσεις που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας της Πάτρας, συμφώνησε για την παραμονή του.
Ο Γκραντ είναι κάτοικος Ευρώπης από το 2012 και έχει αγωνιστεί σε Μπρίντιζι, Χάποελ Χολόν, Βέντσπιλς, Νεπτούνας (δύο θητείες), Ραβένα, Στρασμπούρ, ενώ στην Ελλάδα ήρθε για πρώτη φορά τη σεζόν 2019-2020 για λογαριασμό της ΑΕΚ και αφού πήγε στη Μακάμπι Χάιφα επέστρεψε στη χώρα μας για τους Πατρινούς.
Την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του Προμηθέα μέτρησε 11,6 πόντους και 5,4 ριμπάουντ στη Basket League.
- Μακρόνησος: Προσάραξη ρυμουλκού βόρεια του νησιού – Προκλήθηκε εισροή υδάτων
- Σαν σήμερα η Σφαγή του Kεντ – Ο Νιλ Γιάνγκ, το Ohio και μια προδομένη, ματωμένη επανάσταση
- Ανδρουλάκης: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός των εκτροπών»
- Νέα προσπάθεια εξαπάτησης με μήνυμα για δήθεν πρόστιμο από την Τροχαία
- Πόσο ακραία ήταν η ψυχρή εισβολή στις αρχές Μαΐου – Τι δείχνουν τα στοιχεία του Meteo
- LIVE: Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι


