Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά, που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι σε αποθηκευτικό χώρο, εντός του εργοστασίου της Χαλυβουργίας, στη Β’ ΒΙΠΕ Βόλου. Στο σημείο επιχείρησαν αρχικά εννέα οχήματα της Πυροσβεστικής, από το Βόλο, από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα, από τη ΒΙ.ΠΕ και τη Λάρισα, με συνολικά 18 πυροσβέστες. Η φωτιά αυτή την ώρα έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο, το όχημα της Λάρισας έχει αποχωρήσει και στο σημείο επιχειρούν έξι οχήματα της Πυροσβεστικής.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).