Η σχέση τους μπορεί να μετρά μερικούς μήνες, όμως οι δυο τους ζουν τη δική τους ιστορία αγάπης και πλέον δεν έχουν κανένα λόγο να το κρύψουν.
Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφεύγει να εκθέτει την προσωπική του ζωή στα φώτα της δημοσιότητας, προσπαθώντας έτσι να τη διαφυλάξουν.
Ο επιτυχημένος σεφ και η όμορφη ηθοποιός αυτή την περίοδο απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Αντίπαρο, ένα νησί στο οποίο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει ιδιαίτερη αδυναμία.
Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα, το γεγονός ότι εκεί βρίσκεται και ένα από τα εστιατόριά του.
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου ζουν ξέγνοιαστες στιγμές με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και συχνά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media φωτογραφίες από τις διακοπές τους.
Μπορεί στα περισσότερα post να μην «προδίδουν» ότι είναι μαζί, όμως οι πιστοί followers καταλαβαίνουν.
Το βράδυ του Σαββάτου (24/7), η Χρύσα Μιχαλοπούλου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια του δείπνου της στο εστιατόριο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.
Η ίδια μάλιστα έχει κι άλλη παρέα στο νησί, αφού εκεί βρίσκεται και η αδερφή της, Όλγα.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας