Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πιέζει για Ουάρντα η Γαλατασαράι»

«Πιέζει για Ουάρντα η Γαλατασαράι»

Από την Τουρκία μεταφέρεται πως το «φλερτ» μεταξύ της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη και του Αμρ Ουάρντα γίνεται πολύ έντονο τις τελευταίες μέρες.

Στο «προσκήνιο» της Γαλατασαράι παραμένει ο Αμρ Ουάρντα, λίγες ημέρες μετά τη βαριά ήττα (5-1) που γνώρισε από την Αϊντχόβεν για τα προκριματικά του Champions League.

Σήμερα (24/7) ο Τύπος της Τουρκίας «συντηρεί» ζωντανό το «φλερτ» που φαίνεται πως υπάρχει με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων τα εκεί δημοσιεύματα αναφέρουν πως «συνεχίζονται οι προσπάθειες από τη Γαλατασαράι για την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα.

Ο Αιγύπτιος να θυμίσουμε πως ανήκει στον ΠΑΟΚ και για ακόμη μία φορά το όνομα του συνδέεται με μια πιθανή μεταγραφή στη Γαλατά. Το συμβόλαιο του με τους Θεσσαλονικείς ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ουάρντα πραγματοποίησε 37 συμμετοχές με 5 γκολ, σε όλες τις διοργανώσεις, ο τσακωμός του όμως με το Ραζβάν Λουτσέσκου τον έχει θέσει εκτός ομάδας.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024