Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το μήνυμα του Μαρτίνς για τον Ποντένσε

Το μήνυμα του Μαρτίνς για τον Ποντένσε

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε ανάρτηση στα social media και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη του Ντάνιελ Ποντένσε.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε «λάμπει» στα γήπεδα της Premier League, με τον Πορτογάλο εξτρέμ της Γουλβς μάλιστα να βρίσκεται στο στόχαστρο της Τότεναμ. Οι Πετεινοί ετοιμάζονται να κάνουν πρόταση ύψους 25 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Μεγάλη Βρετανία.

Ο Ιβηρας μεσοεπιθετικός ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2018, εξελίχθηκε και τον Ιανουάριο του 2020 μετακόμισε στους Λύκους έναντι 20 εκατ. ευρώ. Ο βραχύσωμος άσος βελτιώθηκε πάρα πολύ κατά την παραμονή του στους Πειραιώτες, έγινε ποδοσφαιριστής τοπ επιπέδου και κατάφερε να πάρει μεταγραφή σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του πλανήτη. Αναμφίβολα πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή του έπαιξε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού πίστεψε στο ταλέντο του συμπατριώτη του και δικαιώθηκε απόλυτα, με την εξέλιξη του Ποντένσε να γεμίσει με χαρά και περηφάνια τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο κόουτς των πρωταθλητών το βράδυ του Σαββάτου έκανε ανάρτηση στα social media στην οποία εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη που είχε ο Ντάνιελ.

«Αν υπάρχει ένα συναίσθημα που με κάνει να χαμογελάω στο ποδόσφαιρο, είναι το να μπορώ να εξελίσσω νέα ταλέντα.  Τί όμορφη διαδρομή, Ποντένσε», ανέφερε ο Μαρτίνς.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024