
Έλλη Κοκκίνου: Είχε γενέθλια και γιόρτασε με τους αγαπημένους της φίλους
Η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε σε μαγαζί της Βουλιαγμένης μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα
Η Έλλη Κοκκίνου είχε γενέθλια και θα ήταν αδύνατον να μην το γιορτάσει καταλλήλως. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έκανε ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Κύπρο όπου και εμφανίζεται μαζί με τον Λούκα Γιώρκα, και θέλησε να περάσει την μέρα αυτή διοργανώνοντας μία εντυπωσιακή έξοδο.
Ειδικότερα, η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε στο Privilege Beach House της Βουλιαγμένης μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα. Όλοι μαζί απόλαυσαν το ποτό και το φαγητό τους ενώ δεν έλειψαν ιδιαίτερα act με φωτιές. Η Έλλη Κοκκίνου έλαμψε μέσα στο κόκκινο φόρεμα της καθ’ όλη την βραδιά αλλά και την στιγμή που έσβησε τα κεράκια της.
Ο Λούκας Γιώρκας δεν θα μπορούσε να λείπει από το πάρτι ενώ σε ένα απόσπασμα φαίνεται να την ρωτά χαριτολογώντας αναφερόμενος στην τούρτα: “Ωχ έβαλες νούμερα;”. Η Έλλη Κοκκίνου απάντησε χαμογελαστή: “Φυσικά και έβαλα νούμερα!”.
Η Έλλη Κοκκίνου έγινε 51 ετών.
- Μυστήριο με τον Ρονάλντο και την… επίκληση στον Αλλάχ πριν εκτελέσει το πέναλτι κόντρα στην Κροατία (vid)
- Στρατιωτική Ιστορία: Πολύτιμος οδηγός του ανθρώπου
- Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την Πλαίσιο Computers
- Φωτιά στο Σπαθοβούνι Κορινθίας κοντά στα διόδια της εθνικής οδού – Ήχησε το 112, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις
- Ο Μουράτογλου επιβεβαίωσε τη συνεργασία του με τον Τσιτσιπά: «Θα είμαι στην ομάδα του»
- Αλέξης Τσίπρας: «Εσείς ρωτάτε; Εγώ απαντώ» – Απαντά σε ερωτήσεις νέων για στεγαστικό και ενοίκια



